Kraupi tragedija: dvejų metų vaikas dvi dienas praleido bute su negyvu tėvu | KaunoDiena.lt

KRAUPI TRAGEDIJA: DVEJŲ METŲ VAIKAS DVI DIENAS PRALEIDO BUTE SU NEGYVU TĖVU

Krasnojarsko krašto Nazarovo mieste dvejų metų berniukas dvi dienas praleido bute šalia mirusio tėvo lavono. Tai pranešė šio Rusijos regiono VRM atstovai, kuriais remiasi „RIA Novosti“.

Gautomis žiniomis, policiją iškvietė kaimynai, sunerimę dėl už sienos girdimo vaiko verksmo. Pirmiausia atvyko nepilnamečių reikalų inspektorė.

„Durų niekas neatidarė, todėl teko kviesti gelbėtojus. Bute radome dvejų metų mažylį ir negyvą jo tėvą. Atrodo, kad berniukas buvo vienas dvi dienas. Jis perduotas medikams. Ieškoma jo motinos“, – sakė žurnalistams pareigūnė.

Tai jau ne pirmas atvejis Rusijoje, kai vaikai randami vieni prie mirusių artimųjų. Šių metų vasarį panašus incidentas įvyko Buriatijoje. Jos sostinėje Ulan Udėje bute šalia negyvos senelės buvo rastas ketverių metų berniukas.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Edita

Toks pats atvejis buvo prancuzijoj, tik ten 4 d vaikas klyke ir niekas nekviete policijos kadandi cia visiems vienodai kas darosi uz sienos .

sima

Žmones kodel juk tokie pikti .

Amerikoje

Kaip jums tas straipsnis kai amerikoje paliekami naujagymiai tiesiog maiseliuose gatveje amerikos gatvese????manau tai normalu ir tokiu atveju tik dauges ir motinu mano nuomone visai negalima kaltinti,o tik amerikos istatymus!!!!!kai moteris isprievartauta nesvarbu kieno ar tai kitos rases ar psihinio ligonio,privalo gimdyti!!!!!kitu atveju gresia ilgus metus kaleimas!!!!tai gal apie amerika daugiau parasykite ir kas dedasi tenais o ne pastoviai apie rusija!!!!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS