Netoli Milano sudužus lėktuvui žuvo rumunų milijardierius ir dar septyni žmonės | KaunoDiena.lt

NETOLI MILANO SUDUŽUS LĖKTUVUI ŽUVO RUMUNŲ MILIJARDIERIUS IR DAR SEPTYNI ŽMONĖS

Į tuščią administracinį pastatą Milano apylinkėse sekmadienį įsirėžus rumunų milijardieriaus Dano Petrescu (Dano Petresku) pilotuojamam nedideliam lėktuvui, žuvo pats magnatas, jo žmona ir jų sūnus, taip pat kiti penki skridusieji, pranešė italų žiniasklaida.

Vienmotoris lėktuvas „Pilatus PC-12“ iš Milano Linatės oro uosto pakilo po 13 val. vietos (14 val. Lietuvos) laiku ir skrido į Italijos Sardinijos salos šiaurėje esančią Olbiją.

Lėktuvas sudužo praėjus vos kelioms minutėms San Donato Milanesės, į pietryčius nuo Milano esančio miestelio, teritorijoje, patvirtino tyrimą pradėjusi aviacijos agentūra ANSV.

Pasak liudininkų, prieš įsirėždamas į remontuojamą biurų pastatą orlaivis jau buvo užsiliepsnojęs.

68 metų D. Petrescu buvo vienas turtingiausių Rumunijos piliečių. Jis vadovavo stambiai statybos bendrovei ir valdė daugybę prekybos centrų. Verslininkas taip pat turėjo Vokietijos pilietybę, pranešė dienraštis „Corriere della Sera“.

Šis laikraštis ir naujienų agentūra AGI nurodė, kad žuvo D. Petrescu 65 metų žmona, turėjusi ir Prancūzijos pilietybę, jų 30 metų sūnus Danas Stefano (Danas Stefanas), taip pat vienas vaikas.

Į įvykio vietą išvyko Milano meras Beppe Sala (Bepė Sala) ir jo kolega iš San Donato Milanesės – Andrea Checchi (Andrėja Čekis).

Pasak „Corriere della Sera“, prokuroro pavaduotoja Tiziana Siciliano (Ticiana Sičiliano) pranešė, kad rastas lėktuvo savirašis.

 

GALERIJA

  • Netoli Milano sudužus lėktuvui žuvo rumunų milijardierius ir dar septyni žmonės
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS