Mobilizuotieji panikuoja: zuika, skambink prezidentui, mus siunčia į mirtį | KaunoDiena.lt

MOBILIZUOTIEJI PANIKUOJA: ZUIKA, SKAMBINK PREZIDENTUI, MUS SIUNČIA Į MIRTĮ

  • 0

Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybė meta į frontą Ukrainoje neapmokytus mobilizuotus rezervistus, jų gretose vyrauja panika, skelbia Ukrainos saugumo tarnyba.

Ukrainos saugumo tarnyba perėmė dviejų mobilizuotųjų rusų pokalbius telefonu, prieš juos išsiunčiant į fronto liniją.

Garso įrašas „YouTube“ kanale buvo paskelbtas spalio 22 d.

Abu mobilizuotieji, sprendžiant iš pokalbio, labai išsigandę. Jie prašo savo žmonų rašyti skundus visoms valdžios institucijoms, įskaitant Rusijos prezidentą, kad būtų atšauktas jų siuntimas į fronto liniją Ukrainoje.

Ko gero tik čia rašistai suprato, kad būti patrankų mėsa ir yra jų misija šiame kare.

Tarnybos duomenimis, mobilizuotus vadovybė nusprendė išsiųsti į priekinę fronto liniją.

„Zuika, ar girdi, paskambink savo tėvams! Paskambink Vanios žmonai, velnias! Vėl iškelk klausimą Bogomazui (Briansko srities gubernatoriaus – red. past.). Mus visus siunčia į frontą, velnias! Ten stovi apie 40 tūkst. ukrainiečių kariškių. Iš buvusio būrio, prieš tai išvykusio, liko tik trys gyvi. Vėl mus meta į patį mėšlą. Ten minosvaidžiai nenutyla, viskas užminuota, po velnių! Mūsų vadovybei nusišvilpt, niekas net nosies čia nekiša, o mus išmeta mirti! Užkniso! Pakelkite tai visais lygiais, nors ir prezidentui skambink. Aš neketinu mirti dėl šių debilų“, – piktinosi mobilizuotasis.

 

„Ko gero tik čia rašistai suprato, kad būti patrankų mėsa ir yra jų misija šiame kare“, – konstatavo Ukrainos saugumo tarnyba.

Gairės: Rusija, mobilizacija, karas Ukrainoje, panika
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS