Modelis iš Lietuvos – vėl užsienio žiniasklaidos akiratyje: šį kartą kalėjimo išvengė | KaunoDiena.lt

MODELIS IŠ LIETUVOS – VĖL UŽSIENIO ŽINIASKLAIDOS AKIRATYJE: ŠĮ KARTĄ KALĖJIMO IŠVENGĖ

  • 1

Modeliu iš Lietuvos prisistatanti Jonita Ragaišytė vėl išvengė kalėjimo. Šį kartą 29-erių moteris kaltinama įvykdžiusi nemažai vagysčių. 

Kaip skelbia „The Daily Mail“, prieš metus ją teisėjas praminė „nuobodžiaujančia princese“. 

Prieš Melburno magistratų teismą ji stojo praėjusią savaitę.

Modelis pripažino savo kaltę dėl dvylikos kaltinimų, tarp kurių – neteisėtas įsibrovimas, banko kortelių vagystė ir neteisėtas turto įgijimas.

Vasario 16-osios naktį moteris kartu su dar trim vyrais apsilankė Melburno uosto saugyklose.

Kaip praneša „Herald Sun“, stebėjimo kameros užfiksavo, kaip ši grupelė maždaug dvi valandas vis įeidavo ir išeidavo į saugyklas. Anot policijos, tą pačią naktį grupelė įsibrovė į naudotų automobilių prekybos saloną ir, kaip įtariama, pavogė kreditinių kortelių bei automobilių raktų.

Nusikaltėliai pasišalino ketvirtą ryto vogtu automobiliu. Tada J. Ragaišytė vogtomis kortelėmis įsigijo telefoną, mobilaus ryšio kortelių, cigarečių, žiebtuvėlį ir kosmetikos. Tuomet nuvažiavo į Sent Kildą, kur leidosi į apsipirkinėjimo maratoną.

Vėliau buvo išsiaiškinta, kad moteris įsibrovė į svetimus apartamentus, o į juos grįžę svečiai pasigedo kuprinės, drabužių ir kosmetikos priemonių. Įdomiausia, kad apartamentų durys buvo užrakintos, tad, policijos teigimu, vienintelis būdas patekti į tą kambarį buvo per balkoną.

J. Ragaišytė teisme 2019 metų birželį pripažino savo kaltę dėl apiplėšimo viešbutyje. Magistratė Hayley Bate yra sakiusi, kad J. Ragaišytė priklauso rizikos grupei „vėl nusikalsti“.

Lietuvei teismas skyrė 100 valandų visuomenei naudingų darbų ir dvylikos mėnesių lygtinę bausmę. Jai taip pat teks atlikti narkotikų, alkoholio vartojimo ir psichinės sveikatos testus.

GALERIJA

  • Modelis iš Lietuvos – vėl užsienio žiniasklaidos akiratyje: šį kartą kalėjimo išvengė
  • Modelis iš Lietuvos – vėl užsienio žiniasklaidos akiratyje: šį kartą kalėjimo išvengė
"Instagram" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

pypenas

Lietuviai pasaulyje moka pasižymėti......reik ją išsiūstiį Š.Korėją perauklėjimui........???????????????????????????

SUSIJUSIOS NAUJIENOS