Rusijos kario mama sūnaus prašo nežudyti: nuleisk ginklus ir grįžk namo | KaunoDiena.lt

RUSIJOS KARIO MAMA SŪNAUS PRAŠO NEŽUDYTI: NULEISK GINKLUS IR GRĮŽK NAMO

  • 0

Vieno iš Rusijos karių mama, gyvenanti Voluinėje, kreipėsi į sūnų ir paragino jį sudėti ginklus bei nežudyti tautiečių, praneša UNIAN.

Apie tai pranešė Ukrainos saugumo tarnyba. Pranešime pažymima, kad 2012 metais moters sūnus persikėlė pas gimines į Rusiją, o 2017 metais baigė karo mokyklą Omske ir liko šalies agresorės kariuomenėje. 

Paskutinį kartą sūnus su mama susisiekė kovo mėnesį, tačiau tąkart jis neprisipažino, kad kovoja prieš Ukrainą.

Vis dėlto ukrainiečių žvalgybos pareigūnai išsiaiškino, kad jaunuolis šiuo metu kovoja Chersono srityje okupacinės armijos pusėje.

„Motinos širdžiai sunku patikėti, kad jos sūnus atvyko į gimtąjį kraštą žudyti ukrainiečių. Todėl ji prašo sūnaus padėti ginklus ir nekovoti prieš taikius ir nekaltus žmones“, – rašoma pranešime.

„Čia yra visi tavo giminaičiai, tavo tėtis, močiutės, kurios tave taip mylėjo. Labai tavęs pasiilgau ir prašau, sūnau: nusileisk ginklus ir grįžk į gimtąją Ukrainą, į savo namus“, – kreipėsi moteris į sūnų.

Ji taip pat kreipėsi į ukrainietes motinas, kurių sūnūs kovoja įsibrovėlių pusėje: „Kvieskite sūnus namo, galbūt tai vienintelė galimybė išgelbėti jų gyvybes“.

Gairės: sūnus, sūnus okupantas, karas Ukrainoje, Ukraina, Rusija, Motina
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS