Nyderlanduose nuo bėgių nuvažiavo traukinys: vienas keleivis žuvo, sužeistųjų – kelios dešimtys | KaunoDiena.lt

NYDERLANDUOSE NUO BĖGIŲ NUVAŽIAVO TRAUKINYS: VIENAS KELEIVIS ŽUVO, SUŽEISTŲJŲ – KELIOS DEŠIMTYS

Nyderlandų pietuose antradienį nuo bėgių nuvažiavus keleiviniam traukiniui, žuvo vienas ir buvo rimtai sužeista dar 19 žmonių, pranešė gelbėjimo tarnyba.

Traukinys nuo bėgių nuvažiavo įsirėžęs į statybos reikmenis geležinkelio linijoje netoli Vorschoteno kaimo tarp Hagos ir Amsterdamo.

„Vienas žmogus žuvo, o dar mažiausiai 30 buvo sužeisti. 11 žmonių yra vietos gyventojų namuose, o rimtai sužeisti žmonės vežami į ligoninę“, – sakoma gelbėjimo tarnybos „Hollands Midden“ pranešime.

Avarija įvyko maždaug 3.30 val. (4.30 val. Lietuvos laiku), kai dviaukštis tarpmiestinis traukinys įsirėžė į statybines medžiagas ant bėgių.

Vaizduose ir reportažuose iš įvykio vietos matyti nuo bėgių į lauką nuvažiavęs pirmasis vagonas ir ant šono nuvirtęs antrasis vagonas.

Trečiasis vagonas liko stovėti, o ketvirtasis užsidegė, pranešė naujienų agentūra ANP.

Avarijos metu traukinyje buvo apie 60 žmonių.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

RICHARD

PRIE TU VISU TIPO AVARIJU;DEMONSTRACIJU::LYG TAI TURETU GIRDETIS SLAVU KALBA::

ir

tas vyksta visur ypac jav ir ne syki ir prielaida kad tai satanystu darbas z nes visi siu padaru veiksmai vieningi visur iki moralinio isproteumo parodo to blogio isterija pries savo gala daugiau sielu pasigrobt jus galite netyket bet tai jau faktas ir tik naivus negali tuo patyket kas vyksta ir jie 1 zusta prapuola ttt===

Viktorai tudu rnas

Atvažiuok parodysiu Hagą,arba Den Hagą,tu gal pats uz ekrano tero ristas!:(
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS