O. Reznikovas: šie idiotai net nesupranta, kokios bus atakų pasekmės Rusijai | KaunoDiena.lt

O. REZNIKOVAS: ŠIE IDIOTAI NET NESUPRANTA, KOKIOS BUS ATAKŲ PASEKMĖS RUSIJAI

  • 12

Rusijos kariuomenė negali nugalėti Ukrainos kariuomenės mūšio lauke, todėl raketomis kovoja prieš civilius gyventojus. Bet „šie idiotai“ savo smūgiais tik sustiprina Ukrainos partnerių paramą ir taip priartina Ukrainos pergalę.

Ukrainos krašto apsaugos ministras Oleksijus Reznikovas būtent taip mano apie reguliarus Rusijos smūgius raketomis.

„Jų logika labai paprasta – jie negali mūšio lauke nugalėti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ir apskritai mūsų gynybos pajėgų, todėl ir pradėjo karą su civiliais gyventojais. Jų svajonė – panardinti mus ir jus į tamsą ir šaltį, kad žmonės Ukrainoje pasakytų: „užteks, norime pasiduoti ir priversti vyriausybę derėtis“. Po to pasaulyje atsiras Kremliaus teisininkai, kurie laimingai trins rankas ir pasakykite „sėskime prie derybų stalo, suteikime „garantijas“ ir pan.“, – aiškino O. Reznikovas.

Jų svajonė – panardinti mus ir jus į tamsą ir šaltį.

Pasak ministro, tokiu būdu rusai gali planuoti įgyvendinti „Minską-3“. „Šiuos smūgius jie net ciniškai vadina „humanitariniais apšaudymais“ ir „humanitarinėmis raketomis“. Tokia taktika naujosios karinės vadovybės, kuri paskirta atsakyti už šią „specialiąją operaciją“. Tačiau jie nesupranta vieno dalyko – tokios atakos tik sustiprins ukrainiečių tautos pasipriešinimą ir stabilumą. Negana to, tai sustiprina mūsų partnerių norą mus palaikyti“, – pabrėžė O. Reznikovas.

Jis prisiminė, kaip viena iš masinių atakų iš esmės pakeitė ministrų emocijas Ramšteino susitikime, kuris buvo surengtas po apšaudymo. Ukrainos partneriai staiga pradėjo kalbėti apie didėjančią paramą Ukrainos oro gynybai.

„Štai kodėl šie idiotai tiesiog daro tai, kas jų jokiu būdu nenuves į pergalę. Jie nuves jus ir mane į mūsų pergalę“, – apibendrino O. Reznikovas.

Gairės: Oleksijus Reznikovas, karas Ukrainoje, civiliai, Rusija
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

citata

Politico“ paskelbė Putiną „metų nevykėliu“

Kažkas netaip

per Euronews pasižiūrėjau eilinę fronto Ukrainoje apžvalgą tai ruskiai jau nup ysdine už Dono.Visi Ukrainos pietūs žemėlapy raudoni per sprindį. Zaporožę jau ima..O haholai vietoje to kad teritorijas atkariautų Rusijos pasienio rajonus iš ameikoniškos paramos h u jarina..Seubas kažkoks. Darykit ką nors o tai tas gaidys Putka jei ir nepaims visos šalies tai pusę eilinių žmoneliu tikrai išžudys

H

Bet kiek čia rusų šiukšlelių . Tik ką jie čia veikia . Kodėl už maskolijandija nekovoja . Matyt kinkos per silpnos pūslė nelaiko . kaip gi su šlapių klynu eisi kariauti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS