Pakistane apvirtus laivui žuvo mažiausiai 4 žmonės, dar 21 dingo | KaunoDiena.lt

PAKISTANE APVIRTUS LAIVUI ŽUVO MAŽIAUSIAI 4 ŽMONĖS, DAR 21 DINGO

  • 0

Mažiausiai keturi žmonės žuvo, o dar 21 dingo Pakistano šiaurėje Indo upėje apvirtus laivui su keleiviais, ketvirtadienį pranešė pareigūnai.

Laivas trečiadienį plaukė iš Šanglos į Harypuro rajoną Chaibero Pachtunchvos provincijoje.

Gelbėjimo operacija tęsiama, bet viltys surasti gyvų žmonių blėsta.

„Incidento metu laive buvo 38 žmonės, 13 jų išsigelbėjo nuplaukdami į krantą“, – naujienų agentūrai AFP sakė vietos policijos pareigūnas Zahidas Ullah (Zahidas Ula).

„Iš upės ištraukėme keturis žuvusius žmones: dvi moteris ir vaikus“, – sakė jis ir pridūrė: „Srovė labai greita, upė labai gili ir tai mažina išgyvenimo galimybę, tačiau mes tęsime gelbėjimo operaciją, kol bus surastas paskutinis asmuo.“

Policijos aukšto rango pareigūnas Mohammadas Ali Babakhelis (Mohamadas Ali Babachelis) sakė, kad nelaimė įvyko atokioje vietovėje, su kuria sunku susisiekti, todėl pareigūnai apie tragediją sužinojo gerokai vėliau.

„Žmonės apie incidentą sužinojo tik tada, kai ten praplaukė kitas laivas su keleiviais, – AFP sakė jis. – Gelbėjimo operacija tęsiasi, bet galimybės išgyventi mažos.“

Pasak M. A. Babakhelio, vietos gyventojai laivais ir valtimis keliauja taupydami laiką, taip pat todėl, kad keliai tame rajone prasti.

GALERIJA

  • Pakistane apvirtus laivui žuvo mažiausiai 4 žmonės, dar 21 dingo
  • Pakistane apvirtus laivui žuvo mažiausiai 4 žmonės, dar 21 dingo
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS