Palestiniečiai: Gazos Ruože pastarąją parą dėl Izraelio smūgių žuvo mažiausiai 324 žmonės | KaunoDiena.lt

PALESTINIEČIAI: GAZOS RUOŽE PASTARĄJĄ PARĄ DĖL IZRAELIO SMŪGIŲ ŽUVO MAŽIAUSIAI 324 ŽMONĖS

  • 7

Vien per 24 pastarąsias valandas dėl Izraelio smūgių Gazos Ruožui žuvo mažiausiai 324 žmonės, įskaitant 126 vaikus, paskelbė šios „Hamas“ valdomos palestiniečių teritorijos Sveikatos apsaugos ministerija.

Pranešime taip pat nurodoma, kad tarp žuvusiųjų yra 88 moterys ir kad dar 1 018 žmonių buvo sužeisti.

„Hamas“ šeštadienį netikėtai užpuolė Izraelį, įsiverždama į jo teritoriją ir vykdydama raketų atakas. Izraelis surengė atsakomuosius smūgius Gazos Ruožui. Per konfliktą žuvo šimtai žmonių tiek Izraelyje, tiek Gazos Ruože.

„Hamas“ yra palestiniečių kovotojų grupuotė, valdanti Gazos Ruožą; ji buvo įsitraukusi į keletą karų su Izraeliu nuo Gazos Ruožo perėmimo 2007-aisiais. Grupuotę teroristine yra pripažinęs Izraelis, Jungtinės Valstijos, Europos Sąjunga, Jungtinė Karalystė bei kai kurios kitos valstybės.

„Hamas“ remia Iranas, finansuodamas ginklų įsigijimą, juos pats tiekdamas ir suteikdamas karinius apmokymus. „Hamas“ politinis biuras veikia Katare, čia įsikūrę kai kurie jų lyderiai.

Gazos Ruože gyvena 2,3 mln. žmonių, tačiau teritorijai Izraelis su Egipto pagalba nuo 2007 metų taiko blokadą – apribojo prekių įvežimą į šią teritoriją ir jų išvežimą iš jos vandeniu, jūra ar oru bei pačių palestiniečių galimybes palikti šią teritoriją, išskyrus kelias dešimtis tūkstančių darbininkų.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Faktas

Didelė čia naujiena teroristiniam Izraeliui "žuvo 324 žmonės". Jiem vienodai rodo. Jie kiekvieną dieną žudo Palestinos tautą. Ryt teroristinis izraelis nužudys milijoną palestiniečių, poryt datr vieną milijoną. Paskui bėgs prie raudų sienos. Ten prisimins Holokaustą ir neprisimins, kad jie taip pat elgias su Palestiniečiaisi kaip Hitleris ir Himleris su jais. Įtariu, kad teroristinis izraelis turį Palestiniečių "galutinio sprendimo" planą, taip kaip Hitlerinė vokietija turėjo "galutinį žydų klausimo sprendimą". Viens prie vieno. Tiesiog pasinaudojo Hitlerinės Vokietijos dokumentais, kad išsprestį "Palestiniečių klausimą" ir galutinai isitvirtintį jų žemėse. Visas sovietinio tipo "Demokratinis pasaulis" to nematė, nemato ir nematys.

kokia

teise žydai turi grobti Palestinos zemes ir irengti Gazos ruoza ,kai p holokausta Palestinieciams ,kas ta žydam leidzia ?Amerika ,ar kitos salys kartu paemus ?

ogi

vyksta karminis bumerango desnis kaip sauksi taip atsilieps juk ir hitleris /svarino/ savo aplinka tu paciu jav zydu kuriu gobsumas ir naikin juos pacius siam pusrutuly 2 valkatu gentys tai cigonai ir zydai 1 prigijo pas vengrus o sie nuo besaikio gobsumo nor uzvaldyt visus ka ir matome fanatisku religiju fone su sionsatanystiniais savo /vertybiu/ poreikiais pppz=0
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS