Panika Italijos gatvėse: iš cirko pabėgęs liūtas gąsdino vietos gyventojus | KaunoDiena.lt

PANIKA ITALIJOS GATVĖSE: IŠ CIRKO PABĖGĘS LIŪTAS GĄSDINO VIETOS GYVENTOJUS

  • 0

Iš netoli Romos esančio cirko pabėgęs liūtas buvo sučiuptas šeštadienio vakarą. Jis maždaug septynias valandas praleido laisvėje, Ladispolio mieste, praneša „Wanted in Rome“.

Ladispolio meras Alessandras Grandas savo feisbuko paskyroje paskelbė, kad liūtas buvo sugautas, jį perėmė cirko darbuotojai.

„Tikiuosi, kad šis epizodas pažadins kai kurias sąžines ir pagaliau galėsime padaryti galą gyvūnų išnaudojimui cirke“, – rašė meras.

Liūtui surasti buvo pasitelktas policijos sraigtasparnis su infraraudonųjų spindulių naktinio matymo kamera, taip pat uždaryta greitkelio atkarpa.

Internete pasklido nuotraukos ir vaizdo įrašai, kuriuose užfiksuotas liūtas, ramiai slankiojantis tamsiomis miesto gatvėmis.

Anot „France 24“, Ronys Vassallis, atsakingas už „Rony Roller“ cirko gyvūnus, sakė, kad nors mintis apie susidūrimą su liūtu daugelį gali išgąsdinti, aštuonerių metų liūtas Kimba nekėlė jokio pavojaus.

Instagrame „Rony Roller“ cirkas dėkojo Ladispolio miestui už kantrybę ir paramą.

„Visų pirma, didelis ačiū merui A. Grandui. Taip pat visoms valdžios ir teisėsaugos institucijoms, kurios padarė viską, kad Kimba būtų saugiai grąžintas namo“, – rašoma socialiniame tinkle.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS