Paviešinti netikėtai mirusio J. Šatunovo skrodimo rezultatai | KaunoDiena.lt

PAVIEŠINTI NETIKĖTAI MIRUSIO J. ŠATUNOVO SKRODIMO REZULTATAI

  • 29

Prieš šiek tiek daugiau nei mėnesį netikėtai užgesus dainininko Jurijaus Šatunovo gyvybei, apie jo mirtį sklando daugybė gandų. Atlikėjo vadybininkas Arkadijus Kudriašovas nutarė išsklaidyti spėliones ir atskleidė skrodimo rezultatą, rašo „Starhit.ru“.

Anksčiau buvo kalbama, kad 48 metų J. Šatunovas turėjo rimtų širdies problemų.

„Viskas įvyko staiga. Nebuvo jokių simptomų, jokių nusiskundimų. Jurijus sirgo lengvu bronchitu. Jo sveikata silpo. Manėme, kad taip yra dėl ligos ir dėl to, kad jis ilgą laiką praleido gastrolėse. Jurijus buvo prižiūrimas medikų. Aš buvau šalia jo 24 valandas per parą. Jei nors vienas iš gydytojų būtų užsiminęs, kad reikia pasitikrinti širdį... Tačiau to nepadarė niekas!“ – pasakojo dainininko vadybininkas.

Jo teigimu, mirties išvakarėse J. Šatunovas patyrė mikroinfarktą. Taip esą teigė gydytojai. Spėjama, kad mikroinfarktas buvo užslėptos formos, nes atlikėjo sveikata nesiuntė jokių ženklų – jis nesiskundė. Neatmetama ir tikimybė, kad žinomas vyras galėjo vartoti narkotikus, tačiau A. Kudriašovas tokią versiją paneigė teigdamas, kad J. Šatunovas narkotikų nevartojo.

„Buvo atliktas skrodimas – turiu rezultatus. Jei būtų kažkas negerai, niekas nebūtų leidęs mums jo palaidoti Troekurovskio kapinėse“, – interviu žurnalistams pabrėžė velionio vadybininkas.

Kaip paaiškėjo, dainininkas, be širdies problemų turėjo ir kitų ligų, tačiau visa tai jis slėpė nuo savo gerbėjų.

Rašyti komentarą
Komentarai (29)

Zita

Tu ten pilieti .Toli plaukti tau iki rusiškos dušios gerą žmogų...Jis gimęs talentas tu net nesapnavai ,ka tuo laiku reiškė gauti milijonus sovietų sąjungoje .Gyventi.svetima politika ir tokių giedančių kaip tų buvo daug ranką ištiesusiu prie parduotuvės .Bet tavo laimė kad tu ne Šatunovas Bet logikos jokios pagarbos gėriui.Tik juodinti .Bet daugumabji mylėjo nes iš prigimties jis buvo talentas .Me piniguose laimė .tik pas Lietuvius tai pavydas apgailėtinas .bumbulas .

Krytis

Ir "Diena" jau ritasi į visišką dugną. Kiek dar rašinėsit apie šitą morčinį kniauklį, kūrusį vimdančią "muziką", ir kitus rašistus? Ar čia svarbiausios naujienos Lietuvai? Ypač šiame kontekste, kai siekiama uždaryti dangų ruskai kultūrai, o čia dar ir jokia kultūra nė nekvepia...

Nesuprantu

Kuo jis toks ypatingas mūsų skaitytojui, amžinoji šviesa jam tešviečia.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS