Politikės sūnus nusižudė, kai į viešumą iškilo – jis buvo pedofilo auka | KaunoDiena.lt

POLITIKĖS SŪNUS NUSIŽUDĖ, KAI Į VIEŠUMĄ IŠKILO – JIS BUVO PEDOFILO AUKA

  • 34

15-metis Lenkijos politikės Magdalenos Filiks sūnus  nusižudė po to, kai valstybinė radijo stotis paviešino, kad jis tapo pedofilo auka, rašo „The Guardian“.

Pagrindinės Lenkijos opozicinės partijos „Pilietinė platforma“ narė M. Filiks praėjusią savaitę atskleidė, kad nelaimė įvyko vasarį.

15-metis nusižudė po to, kai Lenkijos valstybinio transliuotojo „Polskie Radio“ tinklui priklausantis „Radio Szczecin“ pranešė apie nuteistą pedofilą bei atskleidė informaciją apie jo aukas, iš kurios buvo galima atpažinti, kad kalbama ir apie politikės sūnų.

Žinia pasklido praėjusių metų gruodį. Radijuje buvo paviešintas ne tik nuo iškrypėlio nukentėjusių nepilnamečių amžius, bet ir tai, kad viena jo auka – vietinių parlamentarų vaikas.

Pedofilo teismas 2021-aisiais buvo surengtas privačiai, siekiant apsaugoti jo aukas. Jis – buvęs „Pilietinės platformos“ narys ir kandidatas į rinkimus bei LGBT aktyvistas.

M. Filiks sūnaus savižudybė sukėlė šurmulį Lenkijoje. Manoma, kad partija „Teisė ir teisingumas“ (PiS) viešą istorijos detalių atskleidimą organizavo siekdama politinės naudos, todėl bent iš dalies yra atsakinga už paauglio mirtį.

Ši partija nuo 2015-ųjų griežtai kontroliuoja Lenkijos žiniasklaidą ir agituoja prieš LGBT teises. Teigiama, kad dėl to, valstybinė televizija ir radijas yra vyriausybės propagandos ruporai.

Prokurorai tiria politikės sūnaus mirties atvejį. Lenkijos Nacionalinė transliuotojų taryba taip pat pradėjo tyrimą, siekdama išsiaiškinti, ar radijo stotis transliavo turinį, „leidžiantį identifikuoti nukentėjusius vaikus, kuris kėlė didelį pavojų jų gerovei“.

Gairės: pedofilija, politikės sūnus, nusižudė, Lenkija, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (34)

Beprotis konservatorius

"Pedofilo teismas 2021-aisiais buvo surengtas privačiai, siekiant apsaugoti jo aukas. Jis – buvęs „Pilietinės platformos“ narys ir kandidatas į rinkimus bei LGBT aktyvistas." LGBT aktyvistas? Ir kas galėjo pagalvoti?

Vamzdiec,

Vo bus jums- jei už Ačo sąmoningą ar ne paviešinimą nusižudys krepšioras-jo klubas pateiks keliasdešimt milijonų ieškinį Lietuvai.

jo jo

satanizmas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS