Po mamos pagalbos šauksmo Olandijoje dingęs sūnus atsirado, tačiau neatsakytų klausimų – dar daug | KaunoDiena.lt

PO MAMOS PAGALBOS ŠAUKSMO OLANDIJOJE DINGĘS SŪNUS ATSIRADO, TAČIAU NEATSAKYTŲ KLAUSIMŲ – DAR DAUG

Olandijoje dingusio sūnaus mamos Loretos pagalbos šauksmas buvo išgirstas – jaunas vaikinas netrukus atsirado ir papasakojo, kas jam nutiko. Tačiau tikroji dingimo priežastis mamai vis dar kelia klausimų.

Žinia, kad Olandijoje dingo 23-ejų sūnus Giedrius Žgunas ir prašymu atsiliepti ką nors žinančius, Loreta pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“.

Gruodžio 1-ąją kalbėdamasi su portalo kauno.diena.lt žurnalistais moteris pasakojo su sūnumi negalinti susisiekti nuo rugsėjo vidurio.

Tada Loreta užsiminė ir apie paskutinio pokalbio telefonu su Giedriumi detales, kuomet sūnus jai sakė, kad Olandijos pareigūnai sučiupo jį įvykdžius pažeidimą važiuojant automobiliu ir už tai skyrė piniginę baudą.

Būtent paskui ir stojo tyla, privertusi mamą nerimauti bei kreiptis į svečios šalies teisėsaugą klausiant, gal jos sūnus vis dėlto melavo ir yra sulaikytas, o gal net negyvas. Tačiau, Loreta sakė sulaukusi žinių, kad Giedriaus nėra nei sulaikyto, nenutiko ir pats baisiausias scenarijus – laimė, vaikino nerado ir morge.

Kai pagalbos šauksmas socialiniame tinkle pradėjo sklisti, moteris pasakojo, kad su ja susisiekė Amsterdame gyvenanti lietuvė, kuri paklaususi dingusio vaikino vardo ir pavardės teigė, kad jos draugas slovakas dirbo su Giedriumi tame pačiame darbe. 

„Paklausė, ar turiu sūnaus telefono numerį. Pasakiau, kad turiu, bet juo neįmanoma prisiskambinti. Ji paprašė, kad atsiųsčiau. Nusiunčiau, o ta mergina gal už pusvalandžio man sako: „Greičiau skambinkite sūnui – aš su juo susisiekiau““, – portalo žurnalistams pasakojo Loreta.

Gruodžio 3-iąją su Giedriumi jai pavyko pasikalbėti telefonu. „Paklausiau, kur buvo prapuolęs. Sūnus man pasakė: „Aš buvau uždarytas. Važiavau mašina, mane pagavo, o aš neturėjau teisių. Paklausiau, kodėl apie tai man niekas nepranešė? Giedrius teigė, kad prašė, bet niekas neleido jam apie tai pranešti. Sūnų jau paleido į laisvę. Dabar viskas gerai“, – atviravo jauno vaikino mama pridurdama, kad baigiantis pokalbiui sūnus teigė labai skubantis ir pažadėjo paskambinti gruodžio 10-ąją.

Loreta neslėpė, Giedrius ant jos supyko, kad ši jo ieško, nes esą būtų susisiekęs pats. „Pasakiau jam: „Ką man galvoti? Gal tave kas nors užmušė? Jei penktadienį sūnus man nepaskambins, skambinsiu aš pati““, – užsiminė pašnekovė.

Paklausta, ar neatrodo keista, kad kai su sūnumi jai šitiek laiko nepavyko susisiekti, su juo kone akimirksniu susisiekė, kaip minėta, Olandijoje gyvenanti lietuvė. Gal Giedrius meluoja ir yra kur nors įpainiotas? „Grynos tiesos nesužinosime vis tiek...“ – tarstelėjo ji.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Bernadeta

Jei be teisiu pagauna,gauna badania,bet niekas nesulaiko

aha

matyt uzuoste..tai dingo ,paskui atsirado iki kito karto...

nu

jo privaziuoja visokiu ereliu ir pasijaucia kaip Lietuvoj ,tipo vaziuoju be teisiu ,prisigeres...zinau daug toki ir BE ...paskui tampa ramus kaip belgai :DDD
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS