Policija: Jeruzalėje automobiliui įsirėžus į žmones sužeisti du civiliai | KaunoDiena.lt

POLICIJA: JERUZALĖJE AUTOMOBILIUI ĮSIRĖŽUS Į ŽMONES SUŽEISTI DU CIVILIAI

Pirmadienio rytą Jeruzalėje automobiliui gatvėje taranavus žmones buvo sužeisti du civiliai, pranešė Izraelio policija ir pridūrė, kad ieško pėsčiomis pabėgusių įtariamų užpuolikų.

Incidentas įvyko Techeleto Mordechai gatvėje Jeruzalėje, Izraelio žydams pradėjus švęsti Pesachą.

Policija teigė gavusi pranešimą apie du gatvėje partrenktus ir nesunkiai sužeistus civilius. „Du teroristai iš įvykio vietos pabėgo pėsčiomis, jų pabėgimo kelyje buvo rastas savadarbis ginklas“, – sakoma pranešime ir priduriama, kad saugumo pajėgos ieško įtariamųjų.

Pagalbos tarnybos medikai sakė, kad du sužeistieji buvo 18 ir 22 metų. Keliose Izraelio naujienų svetainėse paskelbtoje stebėjimo kamerų filmuotoje medžiagoje buvo matyti, kaip baltas automobilis rėžėsi į grupę žmonių ties gatvės kampu. Vėliau automobilis atsitrenkė į kitą stovinčią transporto priemonę, iš jo išlipo du vyrai, matyti, kaip vienas užpuolikų mėgino šaudyti. Po kelių sekundžių jiedu matomi tolstantys nuo įvykio vietos.

Praėjus kelioms valandoms po incidento, policija pranešė, kad buvo sulaikyti du vyrai, tačiau jų tapatybės neatskleidė. Po išsamių paieškų saugumo pajėgos buvo „nukreiptos į uždarą įmonę, kurioje buvo aptikti du pasislėpę teroristai“, sakoma atskirame policijos pranešime.

Incidentas įvyko netoli pagrindinės geležinkelio stoties miesto šiaurės vakaruose. Įtariamų nusikaltėlių motyvai, kaip ir tapatybė, iš pradžių nebuvo žinomi.

Nuo praėjusių metų buvo pranešta apie išpuolius taranuojant automobiliu keliuose Izraelio miestuose ir Vakarų Kranto gyvenvietėse.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

tai

vietyniu sionystu dabas o nejesko kad taip nurode.....jahu juk ant kiekvieno kampo video su garso irasu ar durniu jesko ar patys nukvako nuo ta ka pridare ir is uzprogramuotos inercijos daro nes kyla baime kad /uzuovejos/ nebus kaip ir pacio setono z ppp =0

SUSIJUSIOS NAUJIENOS