Prokurorai paprašė atnaujinti tyrimą dėl G. Depardieu įtariamo lytinio smurto | KaunoDiena.lt

PROKURORAI PAPRAŠĖ ATNAUJINTI TYRIMĄ DĖL G. DEPARDIEU ĮTARIAMO LYTINIO SMURTO

Paryžiaus prokurorai šeštadienį pranešė paprašę dar kartą ištirti įtarimus prancūzų aktoriui Gerard'as Depardieu (Žeraras Depardjė) dėl išžaginimo.

Ankstesnis tyrimas buvo nutrauktas pernai.

Jauna aktorė apkaltino šiuo metu 71 metų G. Depardieu užpuolimu ir prievartavimu jo namuose Paryžiuje 2018 metų rugpjūtį.

Garsusis aktorius paneigė merginos kaltinimus, tačiau Provanso Ekso prokurorai pradėjo ikiteisminį tyrimą, kurį vėliau perdavė kolegoms Paryžiuje.

Paryžiaus prokurorai tyrimą nutraukė po devynių mėnesių 2019 metų pradžioje, kai tyrėjams nepavyko surinkti pakankamai įrodymų, kad galėtų pateikti oficialius kaltinimus.

Visgi dabar aktorė atnaujino procesą, kurioje ji pripažinta „nukentėjusiąja šalimi“, o tai pagal Prancūzijos įstatymus beveik visada reiškia, kad bylą nagrinės tyrimo teisėjas.

G. Depardieu gynėjas Herve'as Temime (Ervas Temimas) atsisakė pateikti komentarus naujienų agentūrai AFP.

G. Depardieu, kuris yra laikomas superžvaigžde Prancūzijoje, išgarsėjęs vaidmenimis tokiuose filmuose kaip „Sirano de Beržerakas“ (Cyrano de Bergerac), „Žanas de Floretas“ (Jean de Florette) ir „Kamilė Klodel“ (Camille Claudel), taip pat pasiekė sėkmingą tarptautinę karjerą ir dirbo su tokiais kino grandais kaip Peteris Weiras (Piteris Veiras) filme „Žalioji korta“ (Green Card) ir Ridley Scottas (Ridlis Skotas) filme „1492“.

Aktorius turi Prancūzijos ir Rusijos pilietybes.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Speju

Tuoj suzinosim kad siegalas su van damu putkina dulkino.gavo pilietybe kai anas prarado nekaltybe.dar rodmanas atleks liliputa paturet

Vaje

Kyso savo karpom nuseta nosi mergai tarp koju?Baisu kas darosi.

Nerijus

Užmiršau, kad jis Kalinka Rusijoje šoko ir mokesčius moka jau ne Prancūzijoje.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS