Rusija teigia užkirtusi kelią Ukrainos dronų atakoms netoli Maskvos | KaunoDiena.lt

RUSIJA TEIGIA UŽKIRTUSI KELIĄ UKRAINOS DRONŲ ATAKOMS NETOLI MASKVOS

  • 0

Rusijos gynybos ministerija pirmadienį pareiškė užkirtusi kelią dviejų Ukrainos dronų atakoms Maskvos regione, o apie aukas nepranešė.

Maždaug 6.50 val. pirmadienį ryte vietos (ir Lietuvos) laiku buvo sužlugdytas Kyjivo mėginimas surengti ataką naudojant bepilotį orlaivį, sakoma Gynybos ministerijos pranešime.

Jame nurodoma, kad dronas buvo sustabdytas elektroninės kovos priemonėmis ir nukrito Pokrovskojos kaime, Odincovo rajone į pietvakarius nuo sostinės, ir priduriama, kad nukentėjusiųjų nėra.

Kita, anot Rusijos, „Kyjivo režimo ataka“ buvo sužlugdyta Istroje, į šiaurės vakarus nuo Maskvos. Ji įvyko 8.16 val. vietos (ir Lietuvos) laiku.

Naujienų agentūra „RIA Novosti“ teigė, kad skrydžiai iš dviejų tarptautinių oro uostų – Vnukovo ir Domodedovo – buvo laikinai sutrikdyti ir nukreipti kitur.

Ukraina šių pareiškimų nekomentavo.

Pastarosiomis savaitėmis virš Maskvos finansinio rajono buvo atremtos dvi dronų atakos, kurių kiekviena padarė nedidelę žalą daugiaaukščių pastatų fasadams. Gegužę dronai buvo numušti netoli Kremliaus.

Gairės: Ukrainos dronų atakos, Maskva, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS