Rusijos politikos strategas netyčia išdavė didžiulį Kremliaus planą | KaunoDiena.lt

RUSIJOS POLITIKOS STRATEGAS NETYČIA IŠDAVĖ DIDŽIULĮ KREMLIAUS PLANĄ

  • 0

Netolimoje ateityje Kremlius pradės naują mobilizacijos bangą, tikriausiai kartos Kyjivo ir Odesos puolimą. Tokią nuomonę savo tinklaraštyje „Telegram“ išsakė Rusijos politikos strategas Stanislavas Belkovskis.

Jis taip pasisakė dėl Igorio Girkino (Strelkovo) minčių.

„Būsime priversti vykdyti antrą, o gal ir trečią bangą. Norint laimėti Ukrainoje, reikia į operaciją paleisti dar bent pusę milijono karių“, – sakė I. Strelkovas. Ir iškart pripažino, kad ir su mobilizacija banga Rusijos Federacija turėjo milžiniškų problemų. Pašauktiems kariams trūko ne tik uniformų ir ginklų, bet ir karininkų bei drausmės, dėl ko jie masiškai gerdavo.

S. Belkovskis įtaria, kad Kremlius, padedamas mobilizuotųjų, bandys pakartoti savo bandymus užgrobti Ukrainą. „Kita galinga mobilizacijos banga Rusijos Federacijoje ateina 2023 metų vasarį – per specialiosios karinės operacijos metines. Išvada: Rusijos ginkluotųjų pajėgų puolimo Kyjive (iš Baltarusijos teritorijos) ir Odesoje galima tikėtis 2023 m. kovo mėnesį“, – rašė Rusijos politikos strategas.

Kol kas Baltarusijoje nepastebimas naujų smogiamųjų pajėgų formavimas, bet Ukraina stebi situaciją ir ruošiasi puolimui per savo šiaurinę sieną.

Gairės: Stanislavas Belkovskis, Rusijos planai, mobilizacija, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS