Per Rusijos smūgius centrinėje Ukrainoje žuvo penki, sužeisti 25 žmonės | KaunoDiena.lt

PER RUSIJOS SMŪGIUS CENTRINĖJE UKRAINOJE ŽUVO PENKI, SUŽEISTI 25 ŽMONĖS

Per Rusijos smūgius centriniam Ukrainos Kirovogrado regionui ketvirtadienį žuvo penki žmonės, daugiau nei dvi dešimtys sužeisti, pranešė regiono gubernatorius.

„Dvidešimt penki žmonės perkelti į medicinos įstaigas ir gydomi. Penki žuvo", – socialinėje žiniasklaidoje sakė gubernatorius Andrijus Raikovičius po smūgių, kurie, jo teigimu, sudavė dviem angarams.

Jis pridūrė, kad raketos į du angarus pataikė apie 12.20 val. (9.20 val. Lietuvos laiku). Naujienų agentūra „Interfax-Ukraine“ citavo A. Raikovičių, kad tarp sužeistųjų yra dvylika karių.

Cituodamas miesto pareigūnus, „Interfax-Ukraine“ pranešė, kad per ataką Kropyvnyckio mieste apgadinta „aviacijos įranga“, lėktuvas ir gretimi pastatai. Savaitgalį Rusijos smūgiai buvo nukreipti į Kropyvnycko geležinkelių infrastruktūrą ir karinį aerodromą, žuvo trys žmonės, vienas jų – karys, devyni kariai sužeisti, savaitgalį pranešė pareigūnai. Kropyvnycke, esančiame maždaug už 300 kilometrų į pietus nuo Ukrainos sostinės Kyjivo, gyvena apie 220 tūkst. žmonių.

Gairės: karas Ukrainoje, žuvo žmonės, centrinė Ukraina
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS