Rytų Angliją supurtė tragedija: lietuvė kaltinama draugės nužudymu – 16 kartų dūrė peiliu | KaunoDiena.lt

RYTŲ ANGLIJĄ SUPURTĖ TRAGEDIJA: LIETUVĖ KALTINAMA DRAUGĖS NUŽUDYMU – 16 KARTŲ DŪRĖ PEILIU

  • 10

Lietuvė Birutė Klicnelienė pripažinta kalta dėl pažįstamos moters nužudymo Rytų Anglijoje, Kings Line, rašo „Eastern Daily Press“.

Kaip teigiama, Dace Kalkerte buvo mirtinai subadyta savo bute, kur svečiavosi ir lietuvė. Iki nužudymo abi moterys buvo pažįstamos vos kelias valandas.

B. Klicnelienė neigė nužudžiusi moterį ir tvirtino, kad tai padarė vyras, kurį ji pastebėjo bėgantį iš nusikaltimo vietos.

D. Kalkerte buvo sužalota balandžio 15 d.. Ji be sąmonės gulėjo koridoriuje. Greta esančioje virtuvėje aptiktas didelis peilis. Auka buvo perduota į medikų rankas, tačiau dėl vidinio kraujavimo pilvo srityje, kurio taip ir nepavyko sustabdyti, ligoninėje mirė.

Ant peilio rankenos buvo rastas lietuvės DNR. B. Klicnelienė pareigūnams aiškino, kad nusikaltimo dieną miegojo bute ant sofos ir pabudusi nuo triukšmo pamatė D. Kalkerte gulinčią prie lauko durų. Tada esą pasilenkė ir ištraukė iš jos kūno peilį bei beldėsi į greta esančias duris, kad iškviestų pagalbą.

Iš viso D. Kalkerte kūne aptikta šešiolika durtinių žaizdų bei devynios pjautinės. Taip pat sužalota dešinė ranka. Manoma, kad moteris bandė gintis.

Nuosprendį lietuvė išgirs kitų metų sausį.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Anonimas

Nesuprantu kas per zmones raso tokius nesamoningus komentarus kurie dar parasyti su klaidom?! Ir is vis prie ko cia tautybe cia jus zmones kurie vienas kito nekenciat ir dziaugiates is kitu zmoniu bedu

Renata

Kiekviena tauta turi savo 2% marginalų, gaila tik kad tokie poelgiai deda žymę and likusių 98%. Čia vos ne kas dieną lietuvis, vengras, albanas prisidirba, bet deja pirmauja patys anglai. Taigi viskas gerai, gyvename toliau.

juokias puodas ,kad katilas juodas,

Kiekvienoje tautoje yra zudyku,cia neisimtis,OVER jeigu lietuvius reikia unilizuotu,tai tau atsakymas,o ka tada besakyti apie rusu tauta,kurie visi ten zudykai,net vaikus isveze invalydus i rusija o idomu ka rusai daro su invalidais,kai patys rusai neturi ka maitintis,ar ne donorams ,ir medicinos bandymams,gerai paziurek i savo gimine pries reiksdamas savo nuomone,rusu tauta draugyska pamate visas pasaulis draugiskuma,paanalizuok savo tauta gerai,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS