Seksualiai prie nepilnamečių priekabiavusiam pedofilui – tik lygtinė bausmė | KaunoDiena.lt

SEKSUALIAI PRIE NEPILNAMEČIŲ PRIEKABIAVUSIAM PEDOFILUI – TIK LYGTINĖ BAUSMĖ

  • 4

28-erių pedofilas pirmadienį išgirdo teismo nuosprendį. Už seksualinį priekabiavimą prie nepilnamečių jam skirta lygtinė laisvės atėmimo bausmė, rašo „News Channel 3“

Prokuroras kaltinamajam siūlė aštuonerių metų realią laisvės atėmimo bausmę, tačiau teismas nusprendė Isaacui Youngui skirti penkerių metų laisvės atėmimo bausmę jos vykdymą atidedant. Jei nuteistasis per šį laiką pažeis lygtinio paleidimo sąlygas, jam belangėje teks praleisti aštuonerius metus.

Kaip teigiama, I. Youngas buvo kaltinamas seksualiai priekabiavęs prie nepilnametės, kuriai buvo mažiau nei 16 metų ir kitais dviem nusikaltimais, kuriuose dominavo nepadorus seksualinio pobūdžio elgesys siekiant priverstinio kontakto.

Remiantis teismo dokumentais, 2016 metų lapkričio 7 dieną, JAV pareigūnai sulaukė dviejų suaugusiųjų skambučio, kad Reksburge esančiuose jų namuose I. Youngas priekabiavo prie nepilnametės – lietė, bandė pabučiuoti ir demonstravo savo lytinius organus. Kaip pasakojo nukentėjusioji, viskas prasidėjo tada, kai I. Youngas paprašė jos nueiti į miegamąjį ir atnešti atsigerti. Tačiau sekė iš paskos.

Panašus incidentas įvyko kitą naktį su dar viena nepilnamete. Kaltu I. Youngas prisipažino ne iš karto – bandė įtikinti teisėsaugą taip elgęsis dėl to, kad nepilnametės esą su juo flirtavo.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

O AŠ GALVOJU...

Iš kur ateina tokios "baisios" bausmės pedofilams. Pasirodo iš mūsų naujų šeimininkų iš už Atlanto. Toje "demokratinėje" valstybėje tokius tik perspėja...Juk "demokratija". Jiems net už atominių bombų panaudojimą niekas net pirštu nepagrasino. Kaip greitai ir daug pasiekė Lietuvos šiuolaikinė valdžia..."Demokratija" tiesiog suvešėjo....

Skalpelis

Tik priverstine kastracija ir viesas iskrypeliu paskelbimas gali sustabdyti si marazma.

nieko nuostabaus amerika visu rusiu

iskrypeliu rojus --ten iskrypeliai iskrypelius teisia...todel stai tokios ,,,bausmes,,,manau ir lietuvoj lygiai tas pats.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS