Siaubas: žvejai ryklio viduje rado dingusio vyro palaikus | KaunoDiena.lt

SIAUBAS: ŽVEJAI RYKLIO VIDUJE RADO DINGUSIO VYRO PALAIKUS

  • 6

Anksčiau šį mėnesį Argentinos pietuose dingusio vyro palaikai buvo rasti vietinių žvejų pagautame paprastajame sriubiniame ryklyje, pirmadienį pranešė pareigūnai.

32 metų Diego Barrios (Diego Barijos) šeima atpažino jo palaikus pagal tatuiruotę, vietos žiniasklaidai teigė už paiešką atsakinga teisėsaugos pareigūnė Daniela Millatruz (Daniela Miljatrus). D. Barria paskutinį kartą buvo pastebėtas vasario 18-osios vakarą netoli pakrantės pietinėje Čubuto provincijoje besivažinėjantis keturračiu.

Vasario 20-ąją pakrantėje netoli Rokas Koloradaso buvo pastebėtas apgadintas keturratis motociklas, tačiau D. Barria pėdsakų nerasta, todėl buvo pradėta intensyvi trijų vaikų tėvo paieška.

D. Millatruz teigė, jog ankstyvą sekmadienio rytą du žvejai kreipėsi į pakrančių apsaugos tarnybą ir pranešė, jog netoli D. Barrios keturračio motociklo radimo vietos jie sužvejojo tris paprastuosius sriubinius ryklius, o „valydami juos vieno viduje rado žmogaus palaikus“.

Ji pridūrė, kad šeimos nariai atpažino vyrą „pagal tatuiruotę, kuri buvo ant tų palaikų“. Šiuo metu pareigūnai toliau tiria, kas būtent nutiko D. Barriai.

„Manome, kad D. Barria pateko į nelaimingą atsitikimą, – sakė D. Millatruz. – Ir aiškinamės, ar įvykyje buvo panaudota transporto priemonė.“

Be to, bus atlikti DNR tyrimai, siekiant oficialiai pagrįsti, kad palaikai yra D. Barrios, interviu vietos žiniasklaidai teigė Komodoro Rivadavijos miesto policijos departamentui vadovaujantis Cristianas Ansaldo (Kristianas Ansaldas).

C. Ansaldo nurodė, jog paprastasis sriubinis ryklys, kuriame buvo rasti žmogaus palaikai, buvo maždaug 1,5 m ilgio.

Pasak C. Ansaldo, šiuo metu tyrėjai mano, jog labiausiai tikėtina hipotezė yra ta, jog D. Barria „pateko į nelaimingą atsitikimą ir buvo įtrauktas [į vandenį]“, nes savaitgalį, kai jis dingo, buvo itin stiprus potvynis.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

sriubiny rykly y sriuba

bus patiekalas is dvieju indigridientu .....

>>>Arte \\\\\.../////

>Primena "išteisinto" pedofilo Ūso "nuskendimą".

?????? \\\\\.../////

?ne su barzda ir žaliais akiniais,raudona "kurtke"?????___Dingo žmoga lyg į vandenį.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS