Sklinda nauji gandai apie Rusijos prezidento sveikatą: V. Putinas jau miręs? | KaunoDiena.lt

SKLINDA NAUJI GANDAI APIE RUSIJOS PREZIDENTO SVEIKATĄ: V. PUTINAS JAU MIRĘS?

  • 0

Britų žvalgybos MI6 vadovų nuomone, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas jau gali būti miręs ir jį pakeitė antrininkas. Tokie gandai pasklido po spėlionių apie pablogėjusią karo Ukrainoje kurstytojo sveikatą, rašo „Daily Star“.

Pasak vyresniųjų MI6 vadovų, jei V. Putinas būtų miręs, jo aplinka žinią nutildytų, kad kuo ilgiau galėtų išlaikyti valdžią. Kalbama, kad V. Putinas labai serga ir jam mirus jo mirtis bus laikoma paslaptyje savaites ar net mėnesius.

„Daily Star Sunday“ šaltinių teigimu, paskutiniai Rusijos prezidento pasirodymai žiniasklaidoje greičiausiai buvo įrašyti iš anksto.

„Taip pat yra tikimybė, kad jis jau miręs. Manoma, kad V. Putinas anksčiau, kai jam blogai buvo, naudojo dublerius, todėl Kremlius tai daryti gali ir dabar. Tikroji baimė Rusijos prezidento artimiesiems – kad paskelbus apie jo mirtį, gali įvykti Kremliaus perversmas ir Rusijos generolai norės pasitraukti iš Ukrainos. Po V. Putino mirties jie liktų bejėgiai ir pažeidžiami, todėl yra suinteresuoti teigti, kad V. Putinas gyvas, nors gali būti ir atvirkščiai“, – svarstė šaltiniai.

Gairės: karas Ukrainoje, Vladimiras Putinas, sveikata, Vladimiras Putinas miręs, Dubleris
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS