Studentas nužudė motiną ir trejų metų sesutę | KaunoDiena.lt

STUDENTAS NUŽUDĖ MOTINĄ IR TREJŲ METŲ SESUTĘ

Policijos pareigūnai sulaikė motinos ir sesers nužudymu įtariamą jauną vyrą, gyvenantį Sankt Peterburge.

Rusijos tyrimų komitetas praneša, kad trejų metų mergaitę ir jos 46 metų motiną mirtis ištiko spalio 2 dieną Leningrado srityje, Bugrų kaime.

Jų traumos aiškiai rodė, kad mirtys buvo smurtinės. Iškelta baudžiamoji byla dėl dviejų žmonių nužudymo.

Įtariamasis sulaikytas. Jam 21-eri metai, jis mokosi Sankt Peterburgo kalnakasybos universiteto ketvirtame kurse ir gyvena Sankt Peterburge.

Portalas 47news.ru rašo, kad įtariamasis nužudymu spalio 2-ąją atvyko pas artimuosius į kaimą ir liko prižiūrėti savo įseserę, nes motina ir patėvis išvyko į baldų parduotuvę.

Pora grįžo į namus apie 15 val. Moteris išlipo iš automobilio ir nuėjo į namus, o vyras dar užsibuvo kieme, nes reikėjo į vietą pastatyti automobilį.

Pasak vyro, grįžęs jis pamatė kruviną žmoną, kuri grūmėsi su sūnumi. Jaunuolio rankose buvo peilis. Policininkams vyras papasakojo, kad posūniui trenkė per galvą, išmušė peilį ir iškvietė pagalbą.

Atvykę policijos pareigūnai bute rado negyvą mergaitę. Jos mama dar buvo gyva, bet sunkiai sužalota. Netrukus moteris mirė.

Nusikaltimu įtariamas studentas sulaikytas.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Vilte

Kam spausdinti str. dar ir apie ruskius. Pas mus smurto pilna. Rašytumėt apie ką nors pozityvaus.

Anonimas

Bet aprašyti liepta tiktai Rusiją. Neišgirsi niekad, jei tokie dalykai nutiks Vokietijoj ar Lenkijoj. Apie Rusiją- tiktai blogai arba nieko.

Mur

Visose šalyse nutinka tokiu protu neduvokiamu dalyku.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS