Sunaikinta mažiausiai 50 metrų dujotiekio: paviešino susprogdintų „Nord Stream“ vaizdus | KaunoDiena.lt

SUNAIKINTA MAŽIAUSIAI 50 METRŲ DUJOTIEKIO: PAVIEŠINO SUSPROGDINTŲ „NORD STREAM“ VAIZDUS

  • 7

Mažiausiai 50 metrų dujotiekio „Nord Stream 1“ buvo sunaikinta, antradienį pranešė Švedijos dienraštis „Expressen“. Paviešinti pirmieji padarytos žalos vaizdai, skelbia „Reuters“.

Švedijos policija ir prokurorai įtaria, kad rugsėjo 26 d. „Nord Stream 1“ ir „Nord Stream 2“ nutekėjimas įvyko dėl tyčinių povandeninių sprogimų. Todėl atvejis yra tiriamas kaip grubaus sabotažo veiksmas.

Laikraščio „Expressen“ vaizdo įraše, užfiksuotame maža nuotoliniu būdu valdoma povandenine priemone, matyti sulenktas metalas ir atviras vamzdynas drumstame Baltijos jūros dugne.

Atrodo, kad kai kurios dujotiekio dalys turi tiesias, aštrias briaunas, o kitos – deformuotos.

Gairės: sprogimai, Nord Stream 2, vaizdai, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

heksogenas

Huilo,kad gazpromui pavyktu issukti uodega del milijardiniu ieskiniu uz kontraktu nevykdyma,pasiunte i vamzdi aptarnavimo robota su sprogmenimis Tokie robotai-iprastas dalykas ir duju,ir naftos vamzdynuose.Ir durnam vatnykui aisku,kad sprogimas ivyko vamzdzio viduje,storasienis metalas uzsilenke i isore, efekta labai sustiprino vidinis sprogimas pilname duju vamzdyje,uz tai tokios niokojancios pasekmes.Huilo manymu,nieks neirodys,ieskiniu nereiks moketi,force major ivyko..

rusų darbai

Kas eina prieš žmoniją,ta s eina ir prieš viską.Tai RuZija.Amen.

Amerikonų darbas!

Iš anksto, dar prieš dujotiekio tirsimą baigiamojo etapo vamzdžių apsaugos betoniniame sluoksnyje įmontavo sprogmenis.Tai liudija pažeisto vamzdžio ilgis. Reikiamu kaiku, spustelėjo kompiuterio pele ir babach...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS