Tarptautinė paieška: dingo iš Anglijos su dvejų metų sūnumi išvykusi lietuvė | KaunoDiena.lt

TARPTAUTINĖ PAIEŠKA: DINGO IŠ ANGLIJOS SU DVEJŲ METŲ SŪNUMI IŠVYKUSI LIETUVĖ

  • 4

29-erių lietuvė Živilė Jokubonytė ir jos dviejų metų sūnus Saliamonas dingo be žinios ir paieškomi tiek šeimos narių, tiek dviejų šalių policijos pareigūnų. Skelbiama, kad rugpjūčio 31 d. moteris įlipo į „Ryanair“ lėktuvą ir išskrido į Ispaniją.

Kaip rašo portalas „Mirror“, sutikrinus duomenis, lietuvė su sūnumi paskutinę rugpjūčio dieną iš Bristolio oro uosto išskrido į Ispaniją, Valencijos regioną. Ją oro uoste užfiksavo ir CCTV kameros.

Vietos policijos pareigūnai patvirtino, kad šiuo metu palaikomi ryšiai su Ispanijos pareigūnais, paskelbta moters ir sūnaus tarptautinė paieška.

Iki išvykimo jiedu gyveno Bridgwater, Somersete. Nuo rugsėjo 4 d. jos šeimos nariai nebegali susisiekti su moterimi, nėra žinoma apie jos buvimo vietą.

„Jos išvykimas iš šalies buvo labai netikėtas. Su motina ir šeimos nariais Živilė Jokubonytė nebendrauja nuo rugsėjo 4 d., jie tvirtina, kad tai yra labai neįprasta“, – kalbėjo policijos pareigūnai.

Policijos nuotr.

Policijos pareigūnai viešai kreipiasi į visuomenę prašydami pagalbos. Galbūt su lietuve skrido kiti tautiečiai, galbūt jie pastebėjo lietuvę su sūnumi kur nors Ispanijoje. Taip pat kreipiamasi, kad ir pati Ž. Jokubonytė susisiektų su pareigūnais ir patvirtintų, kad yra gyva ir saugi.

Manoma, kad išvykdama į oro uostą moteris naudojosi A2 autobuso paslaugomis, jos „Ryanair“ skrydžio numeris buvo FR4440.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/be-zinios-dingo-ryanair-lektuvu-skridusi-lietuve.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Sandra

O iskur jus zinote kad ji foto ikele ? Gal kas moteriai nutiko ir uz ja kele foto y fb specialiai jog atrodytu kad viskas gerai. Visko gyvenime gi buna. Kol šeima nesusisieks su ja negalima numoti ranka.

Skaitytoja

Taigi Živilė Jokubonyte prieš 7 val. atnaujino savo fcb profilio nuotrauką..reiškia viskas jai gerai

Agne

Saviizoliacijoj :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS