Tragedija Bahamose: rykliai mirtinai sudraskė jauną amerikietę | KaunoDiena.lt

TRAGEDIJA BAHAMOSE: RYKLIAI MIRTINAI SUDRASKĖ JAUNĄ AMERIKIETĘ

  • 5

Bahamose rykliai mirtinai sudraskė kalifornietę, kuri su savo šeimos nariais plaukiojo po vandeniu, pranešė vietos žiniasklaida.

Su kvėpavimo vamzdeliu prie Roso salos į rytus nuo sostinės Nasau plaukiojusią 21 metų Jordan Lindsey (Džordan Lindsi) užpuolė trys rykliai, televizijos CNN padaliniui WPLG sakė policijos komisaro pavaduotojas Paulas Rolle'as (Polas Rolas).

Mergina buvo ištraukta į krantą ir nuvežta į ligoninę, bet ten buvo konstatuota jos mirtis, sakė P. Rolle'as.

Neaišku, kokios rūšies rykliai užpuolė J. Lindsey.

„Galime patvirtinti, kad JAV pilietė Bahamose po birželio 26-ąją įvykusio ryklių užpuolimo dėl sužeidimų mirė“, – JAV transliuotojui ABC sakė Valstybės departamento atstovas.

„Jordan buvo nuostabi, švelnios sielos mergina, labai jos ilgėsimės“, – sakoma šeimos pareiškime sutelktinio finansavimo platformos „GoFundMe“ puslapyje, kuris buvo sukurtas norint surinkti pinigų palaikų parvežimui į Kaliforniją ir laidotuvėms.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Anonimas

Kokia čia tragedija? Ilindes į tu kraštų vandenį tu tiesiog tampi maisto grandinės dalimi ir tą prieš lendand į ten reikia suprasti. Rykliai kaip ir kiti stambus plėšrūnai nežino jog žmogus sukurtas pagal dievo atvaizda ir jo šiukštu liesti nevalia. Žiūrį jie į žmogų lygiai taip pat kaip žmogus į vištą. Lygios teisės tep sakant....

aha

Petrai niekad protu nepasizymejo.Pvz. grazulis

...

Vargšas ryklys, dabar priekabiavimu bus apkaltintas. :/
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS