Ukrainai dronus tiekusios JAV įmonės gamykloje Latvijoje kilo didelis gaisras | KaunoDiena.lt

UKRAINAI DRONUS TIEKUSIOS JAV ĮMONĖS GAMYKLOJE LATVIJOJE KILO DIDELIS GAISRAS

Latvijoje esančioje amerikietiškų dronų gamykloje, kuri yra gaminusi dronus Ukrainos kariuomenei ir NATO sąjungininkams, antradienį kilo gaisras, pranešė įvykio vietoje buvęs naujienų agentūros AFP reporteris.

Latvijos sostinės pakraštyje esančioje JAV įmonės „Edge Autonomy“ valdomoje gamykloje kilusio gaisro vietoje buvo dvi dešimtys policijos automobilių, devynios ugniagesių mašinos ir penki greitosios pagalbos automobiliai.

„Gamybiniame pastate kilo didelės rizikos gaisras, sukėlęs daug dūmų“, – socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė ugniagesių tarnyba.

Naujienų agentūra LETA iš Valstybinio priešgaisrinio ir gelbėjimo departamento (VUGD) sužinojo, kad skambutis apie gaisrą gamybos įmonėje buvo gautas antradienį po 15 val. vietos (ir Lietuvos) laiku. Atvykę ugniagesiai gelbėtojai pamatė, kad gamykloje sparčiai plinta atvira liepsna ir kyla daug dūmų.

Kalifornijoje įsikūrusi bendrovė gamina tolimojo nuotolio bepiločius orlaivius, skirtus žvalgybos, stebėjimo ir žvalgybos misijoms, rašoma jos interneto svetainėje.

 

GALERIJA

  • Ukrainai dronus tiekusios JAV įmonės gamykloje Latvijoje kilo didelis gaisras
  • Ukrainai dronus tiekusios JAV įmonės gamykloje Latvijoje kilo didelis gaisras
  • Ukrainai dronus tiekusios JAV įmonės gamykloje Latvijoje kilo didelis gaisras
AFP nuotr.
Gairės: karas Ukrainoje, didžiulis gaisras, amerikietiškų dronų gamykla, įmonė Edge Autonomy
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS