Ukrainos kariai dėkoja juos palaikančioms mylimosioms: dėl jūsų maldų mes tampame stipresni | KaunoDiena.lt

UKRAINOS KARIAI DĖKOJA JUOS PALAIKANČIOMS MYLIMOSIOMS: DĖL JŪSŲ MALDŲ MES TAMPAME STIPRESNI

  • 0

Su Rusijos pajėgomis įnirtingai kovojantys ukrainiečiai dėkoja juos palaikančioms mylimosioms ir netgi tokiu sunkiu metu nepamiršo jų pasveikinti su Moters diena, informuoja LNK.

Gindami Ukrainos žemę vyrai niekada nepamiršta to, kas brangiausia – savo artimųjų. Jie visada kartu – mintyse.

Ačiū jums už jūsų palaikymą ir jūsų maldas. Dėl jūsų maldų mes tampame stipresni.

„Brangios moterys, sveikiname jus su Tarptautine moters diena. Linkime jums laimės, sveikatos, viso ko geriausia. Taikaus dangaus virš galvos. Ir norime, kad visada liktumėte su mumis ir palaikytumėte mus, kaip tai darote dabar“, – sveikinimą kovo 8-ąją moters siuntė vyrai.

„Ačiū jums už jūsų palaikymą ir jūsų maldas. Dėl jūsų maldų mes tampame stipresni“, – sakė kitas karys.

„Taikų dangų mes jums netrukus užtikrinsime. Su švente“, – kalbėjo kariai.

Ši Moters diena ukrainietėms – kaip ir visos kitos po vasario 24-osios – nulaistyta ašaromis.

„Šiemet aš net negalvojau apie šią dieną. Ši diena buvo tikrai siaubinga“, – kalbėdama ašarų nesulaikė ukrainietė Alina Rudakova.

Sunku keliauti su vaiku, bet aš paaiškinau, kad mes vykstame atostogauti ir tikrai grįšime namo vieną dieną, kai baigsis karas.

„Žinote, būti su mažu kūdikiu ir bėgti paliekant savo šeimą, vyrą, seserį, tėvus  labai sunku. Nes aš čia viena ir neturiu palaikymo. Mano šeima vis dar yra Kyjive ir vis dar gyvena kare“,  – pasakojo Irina Okhrimenko.

Šios moterys – tik dalis iš maždaug 1,5 mln. žmonių, pabėgusių iš Ukrainos. „Sunku keliauti su vaiku, bet aš paaiškinau, kad mes vykstame atostogauti ir tikrai grįšime namo vieną dieną, kai baigsis karas. Jaučiuosi atsakinga už savo vaiką, todėl mano buvo lengviau žengti šį žingsnį ir išeiti. Nes jeigu nebūčiau turėjusi vaiko, tikriausiai nebūčiau išdrįsusi eiti į nežinią“, – atviravo moteris.

„Norėčiau palinkėti moterims išlikti tvirtoms, šaltai mąstyti, sveikai mąstyti. Geriau išsaugoti savo gyvybę ir šiek tiek palaukti. Ukrainiečių dvasia stipriausia. Viskas bus gerai, mes tuo tikime ir meldžiamės“, – sakė kita moteris.

Belieka tik viltis, kad moterų maldos bus išgirstos.

Gairės: karas Ukrainoje, Kovo 8-oji, Tarptautinė moters diena, LNK turinys
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS