Veiksmo filmo verta scena: gelbėdama augintinį, moteris skriejo ant kapoto | KaunoDiena.lt

VEIKSMO FILMO VERTA SCENA: GELBĖDAMA AUGINTINĮ, MOTERIS SKRIEJO ANT KAPOTO

  • 3

Dramatiškas Los Andželo gatvių stebėjimo kamerų įrašas užfiksavo, kaip moteris važiuoja įsikibusi automobilio kapoto. Miesto policija išsiaiškino, kad moteris tokiu būdu bandė sulaikyti kitą moterį, kuri vidurį dienos pavogė jos prancūzų buldogą.

Vaizdą užfiksavo eismo stebėjimo kameros Aštuntosios ir Didžiosios gatvių sankryžoje. Skelbiama, kad galiausiai moteris nukrito, laimė, rimčiau nenukentėjo. Policija išsiaiškino, kad tai buvo ponia Ali Zacharijas ir tokiu dramatišku būdu ji bandė sustabdyti kitos moteris automobilį, nes ji vidury dienos prie parduotuvės pavogė jos šunį – prancūzų buldogą vardu Oniksas.

„Nesvarbu, ką darau, man labai liūdna, nes tai darau be Onikso. Einu į parduotuvę ir nieko jam neperku, o laikas bėga taip greitai – galvoju, kad tai atsitiko ką tik, o jau praėjo dešimt dienų“, – kalbėjo šuns savininkė A. Zacharias.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Ponia Zacharijas pažadėjo didelį atlygį už informaciją apie Oniksą, bet jau praėjo trys savaitės, o šuo neatsirado.

Deja, tokios neretai labai įžūlios šunų vagystės ir net pagrobimai, grasinant ginklu, Jungtinėse Valstijose gana dažni. Reikėtų turėti omenyje, kad vidutinė veislinio prancūzų buldogo kaina Kalifornijoje – maždaug 6 tūkstančiai dolerių.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

??!!

Bet ta vagilka,reiketu pamokyti,ja ne ant kapoto...o pririsai uz ranku ir vaziuok,o ji tegul is paskos bega,jei pargrius,,, cia jos problemos,o tada gales ciuosti ant pilvo,,, Tokioms idijotems reikia savo teismo.

Anonimas

Ar tas buldogas jai užkirbezina ?

Iki ko

priveda zoofilija,a!? Del vyro - tikrai nei viena vogtu,nei kita zudytusi!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS