Viltys rasti gyvų blėsta: žemės drebėjimo Turkijoje aukų skaičius viršijo 41 tūkst. | KaunoDiena.lt

VILTYS RASTI GYVŲ BLĖSTA: ŽEMĖS DREBĖJIMO TURKIJOJE AUKŲ SKAIČIUS VIRŠIJO 41 TŪKST.

Turkiją ir Siriją sukrėtusio katastrofiško žemės drebėjimo aukų skaičius penktadienį viršijo 40 000, o viltys rasti išgyvenusių žmonių blėsta.

Pareigūnai ir medikai pranešė, kad dėl praėjusį pirmadienį įvykusio 7,8 balo stiprumo drebėjimo Turkijoje žuvo 41 732 žmonės, o Sirijoje – 3 688.

Turkijos gelbėtojai ketvirtadienį iš griuvėsių ištraukė 17-metę merginą ir 20-metę moterį, praėjus beveik 11 dienų po 7,8 balo stiprumo smūgio.

Tačiau Turkija sustabdė gelbėjimo operacijas kai kuriuose regionuose, karo draskomos Sirijos vyriausybė padarė tą patį savo kontroliuojamose teritorijose.

Turkijoje užfiksuoti aukų skaičiai – tai daugiausiai gyvybių nusinešusi stichinė nelaimė per visą šalies istoriją nuo Osmanų imperijos laikų.

GALERIJA

  • Viltys rasti gyvų blėsta: žemės drebėjimo Turkijoje aukų skaičius viršijo 41 tūkst.
  • Viltys rasti gyvų blėsta: žemės drebėjimo Turkijoje aukų skaičius viršijo 41 tūkst.
Valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

TRAGEDIJA - PROTU NESUVOKIAMA

O kai pagalvoji. Kaip atrodė salos, kai banditinė Amerika dviem atominėmis bombomis paguldė 140 000 tūkstančių Japonų?!!! Ar kas pagrūmojo tiems banditams bent pirštu?...Ir šiandien jie lieja kraują Ukrainoje. Ir kiek tam pritariančių!!! "Iki paskutinio ukrainiečio" - toks įsakimas iš už Atlanto...

<<<<<STEBIM ,KLAUSOM,GALVUOJAM ,DALINAMĖS

Ne komentarų bet žinių reikia . Kažkaip tai plinta UŽUOMINOM ,KAD TAS DREBĖJIMAS PER DAUG KEISTAS IR NELABAI NORI PRISKIRTI GAMTAI......TAIP KAIP JAU ĮRODYTA ,KAD NE RUSAI DUJŲ VAMZDŽIUS IŠSPROGDINO ,O IŠ VAKARŲ PUSĖS,TAI..........KODĖL IR KAS---PRADĖKIT GALVUOT....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS