Žiauriai nužudytos ukrainietės byloje – naujos detalės: nusikaltėlių taikinys buvo jos kūdikis? | KaunoDiena.lt

ŽIAURIAI NUŽUDYTOS UKRAINIETĖS BYLOJE – NAUJOS DETALĖS: NUSIKALTĖLIŲ TAIKINYS BUVO JOS KŪDIKIS?

  • 16

Praeitą savaitę Vokietijoje žiauriai nužudyta ukrainietė. Kaip praneša UNIAN, moters nužudymas galimai buvo suplanuotas.

Kovo 14 d. rytą Reino upės užtvankoje, netoli Hokenhaimo miesto, buvo rastas 27-erių ukrainietės Margaritos Razaz kūnas. Tą pačią dieną pranešta ir apie dingusią nužudytosios motiną ir vos penkių savaičių dukrą. Policijai naujagimę surasti pavyko.

Kaip rašo leidinys „Bild“, pagrobimu įtariama pora – 43 metų rusė ir 44-erių vokietis. Jie buvo sulaikyti. Kiti šaltiniai teigia, kad abu įtariamieji yra rusai.

Nužudytos ukrainietės motina 51-erių Marina Stetsenko vis dar nerasta ir laikoma dingusia be žinios. „Bild“ teigimu, pora nužudė abi moteris tam, kad pagrobtų vaiką.

Liudininkai kalbėjo, kad vyras kaimynams pasakojo apie gimusį kūdikį. Įtariamojo teigimu, kūdikis buvo reanimacijos skyriuje.

„Pora turi tris sūnus, vyras gruodį man sakė, kad sausį susilauks mergaitės. Jis su pasididžiavimu parodė rožinę kūdikio kepurėlę. Nustebau, nes jo žmona visai neatrodė nėščia. Ši pora visada buvo labai mandagi ir atrodė maloni“, – pasakojo įtariamųjų kaimynė.

Remiantis žiniasklaidos pranešimais, dvi moterys ir naujagimė paskutinį kartą buvo matyti restorane. Ten jos susitiko su moterimi iš Valdorfo, kuri socialiniuose tinkluose siūlė ukrainiečiams pabėgėliams gauti vokiškus dokumentus. Nežinoma, ar moteris iš Valdorfo yra sulaikyta.

M. Razaz su mama atvyko į Vokietiją iš Slovakijos 2023 m. ir gyveno pabėgėlių stovykloje Manheime. Iki 2022 m. vasario 24 d. M. Razaz gyveno Charkive, Ukrainoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

....

Ruskė supista

...

Parazitų visose tautose yra...

kacapų parazitui

pažiūrėk, šunies gaišena, kaip labašvancai elgiasi. Gal jau pamiršai kai nepilnametės klasiokę į gbalus supjaustė? Ar vyrukai nepilnametę daužė vos ne iki mirties. Jurbarko merginą sportinykas daužė. Šalia str kai kūdikio gimimą šventęs vyras gavo 24 dūrius peiliu ir žudikas jam ant galvos šokinėjo. Taip kad užčiaupk smirdinčius žabtus padare. Tu nesi geresnis .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS