Žiniasklaida: už šnipinėjimą Baltarusijoje sulaikyti Lenkijos ir Baltijos šalių piliečiai | KaunoDiena.lt

ŽINIASKLAIDA: UŽ ŠNIPINĖJIMĄ BALTARUSIJOJE SULAIKYTI LENKIJOS IR BALTIJOS ŠALIŲ PILIEČIAI

  • 11

Baltarusijos valstybės saugumo komitetas (KGB) antradienį nurodė sulaikęs šnipinėjimu įtariamus Lenkijos ir Baltijos šalių piliečius, pranešė Minsko totalitarinio režimo kontroliuojama naujienų agentūra BELTA.

KGB pirmininkas Ivanas Tertelis pareiškė, kad užsienio žvalgybos tarnybos pastaruoju metu suintensyvino šnipinėjimą Baltarusijoje.

„Išduosiu jums paslaptį. Sulaikėme kelis Lenkijos piliečius, kurie mūsų šalyje vykdė šnipinėjimo operacijas“, – sakė jis.

I. Tertelis taip pat teigė, kad buvo sulaikyta dešimtys Ukrainos piliečių, kurie, kaip įtariama, vykdė teroristinius išpuolius ir šnipinėjimo operacijas.

Tarp sulaikytųjų dėl šnipinėjimo yra ir Baltijos šalių piliečių, pridūrė Baltarusijos KGB vadovas, nenurodydamas nei jų skaičiaus, nei konkrečios pilietybės. Jis nepaminėjo ir laiko, kada tokie sulaikymai vyko.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

vania is miansko

kam tu reikalingas, jei tik sugebi subine nusivalyt

Anonimas

Na, pavyzdžiui, aš važiuoju. Darbo reikalais po porą kartų per mėnesį. Jau 25 metus. Buvau ten kelis šimtus kartų. Darbo reikalais, nes dirbu ne lietuviams. Ir ką ? Man ten netgi labai patinka. Ir keista, niekas per tiek metų net nebandė verbuoti šnipinėti ...nei vieni, nei kiti.

Nustebe

Kas dar gali vaziuoti i tokias laukines teroro salis?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS