Žiniasklaida: iš viešumos dingo Rusijos gynybos ministras S. Šoigu | KaunoDiena.lt

ŽINIASKLAIDA: IŠ VIEŠUMOS DINGO RUSIJOS GYNYBOS MINISTRAS S. ŠOIGU

  • 0

Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu nuo kovo 11 dienos nustojo rodytis viešojoje erdvėje, skelbia „Ukrainskaja Pravda“ remdamasi Rusijos žiniasklaidos duomenimis.

 

Kaip leidiniui „Agentstvo“ pasakojo Rusijos gynybos ministro pažįstamas, iki kovo 11 dienos S. Šoigu žiniose pasirodydavo kone kasdien. Tądien jis įteikė valstybinius apdovanojimus Ukrainos okupantams, dalyvavusiems „specialiojoje karinėje operacijoje“.

Tačiau dabar Rusijos gynybos ministro niekas nematė jau dvylika dienų. Svarstoma, kad sušlubavo S. Šoigu sveikata. Tikėtina, jog tai – širdies problemos.

Kovo 18-ąją S. Šoigu buvo paminėtas Kremliaus interneto svetainėje paskelbtame pranešime. Jame teigta, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ir Saugumo Tarybos nariai aptarė „specialios operacijos Ukrainoje eigą“. Anot pranešimo, susitikime dalyvavo ir S. Šoigu. Tačiau nuotraukos ar vaizdo įrašai iš šio susitikimo nebuvo pateikti.

Dvidešimt aštuntoji karo Ukrainoje diena

Scanpix nuotr.

Pasak „Ukrainskaja Pravda“, paskutinės naujienos Krašto apsaugos ministerijos tinklalapyje esančiame S. Shoigu profilyje buvo skelbtos taip pat tik kovo 11 dieną.

Tyrėjų teigimu, dingo ne tik Rusijos gynybos ministras – po kovo 11-osios niekas nepranešė ir apie įvykius, kuriuose dalyvautų Rusijos generalinio štabo viršininkas Valerijus Gerasimovas.

Gairės: karas Ukrainoje, Sergejus Šoigu, Rusijos gynybos ministras, dingo
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS