Pasiekti Gran Kanariją premjerui padėjo ir ambasados automobilis | KaunoDiena.lt

PASIEKTI GRAN KANARIJĄ PREMJERUI PADĖJO IR AMBASADOS AUTOMOBILIS

Premjerui Algirdui Butkevičiui besibaigiančios atostogos Gran Kanarijoje turėtų įsiminti ilgam. Ne tik dėl opozicijos kritikos, kad poilsiauti nusprendė praėjus vos 100 dienų nuo darbo pradžios, bet ir dėl papildomų rūpesčių, kaip dėl lėktuvo gedimo nusigauti iki Frankfurto, rašo portalas 15min.lt.

Mat nuo Briuselio, kurį neplanuotai teko aplankyti, iki Frankfurto jį su žmona Janina skubiai nuvežė Lietuvos atstovybės prie Europos Sąjungos (ES) vairuotojas.

Netikėtai ieškoti papildomo transporto prireikė, kai nepavyko iš Vilniaus laiku išskristi Vokietijos skrydžių bendrovės „Lufthansa“ lėktuvu.

Kadangi atostogaujantis premjeras su žmona iš Frankfurto turėjo skristi toliau į Gran Kanariją, teko pasukti galvą, kaip nusigauti iki Vokietijos. Pavyko gauti bilietus iš Vilniaus į Helsinkį. Iš čia sutuoktiniai išskrido į Briuselį, po to automobiliu keliavo į Frankfurtą, o penktadienį ankstų rytą pakilo į Gran Kanariją, vieną iš Ispanijos Kanarų salų.

Mašiną premjerui suteikė Lietuvos atstovybė prie ES, rašo 15min.lt.  Pagal galiojančią tvarką, turistams reikėtų padengti papildomas išlaidas.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

saunu

tas premjeras...,jei susimokejo uz kelione...idomu mane taip nutikus,ambasada veztu?Aisku,kad ne..Vadinasi tai kaip ir negeri dalykai dedas.,[kaip ka supainiojo]..su musu siuo amzinai besisypsanciu..ir kaip jau matosi nelabai suvokianciu apie valstybes valdyma ,zmogeliuku..Tik kiad visi tokie-nieko naujo

apie

Tai man visiskai neidomu..juk zinau is angsto,kad musu valdzia atostogauja uz musu pinigus ..ar tai kubilistai,ar kokie anrchistai,ar dar nedapistai..Zodziu straipsnis niekinis

Bolia

kam tai rupi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS