Prezidentė linki, kad Kalėdos suteiktų daugiau tikėjimo ateitimi | KaunoDiena.lt

PREZIDENTĖ LINKI, KAD KALĖDOS SUTEIKTŲ DAUGIAU TIKĖJIMO ATEITIMI

Prezidentė Dalia Grybauskaitė sveikindama su šventėmis linki, kad šventos Kalėdos suteiktų daugiau tikėjimo ateitimi, o laimė neaplenktų nė vieno žmogaus.

Ypač prezidentė sako norinti pasveikinti vaikus, kurie labiausiai laukia šv. Kalėdų. „Ypač norėčiau pasveikinti vaikus - jie labiausiai laukia šventų Kalėdų. Vaikai - didžiausias mūsų stebuklas“, - sveikindama su šventėmis sako šalies vadovė.

Prezidentė taip pat dėkoja visiems prisijungusiems prie Knygų Kalėdų akcijos, padovanojusiems knygų šalies bibliotekomss ir padėjusiems išpildyti vaikų svajonę skaityti naujas knygas.

„Šį Kūčių vakarą susiburia artimiausieji. Laužiame kalėdaitį ir dalinamės juo. Toks buvimas kartu teikia džiaugsmo. Šventos Kalėdos - tai vilties ir tikėjimo šventė Aiškiai suvokiame, kad tik drauge, tik susitelkus gimsta išmintingi sprendimai, vedantys svajonės ir troškimų išsipildymo link. Tegul sėkmė lydi gerus mūsų darbus, o ryžtas ir draugų parama gina nuo negandų“, - sveikindama šalies gyventojus sako prezidentė.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Aš manau

Kai nebus seimo, nešvaistys pinigų, tada ir bus galima tikėti ateitimi,o dabar baisu ir tikėtis galima tik dar baisiau.SEIMAS LIETUVOS BAUBAS.

1-am

niekas nelaukė ir nesitikėjo krizės, o kad ją dar labiau pagilins kirkilas su blinke-vičiūte - tai jau diversija, palikta iškuopti visiems Lietuvos žmonėms, (na, socdemai su tvarkiečiais ir darbiečiais jau buvo apsirūpinę), todėl pasimelsk komuniagoms, tai tikra mūsų "ateitis".

Viltis

Kur logika sakinyje....Kad Kaledos suteiktu daugiau tikejimo ateitimi? Kur logika? Ar gali Kaledos ka nors suteikti?Tai pirmas klausimas.... Antras klausimas butu.....kad jeigu Kaledos ir galetu ka nors suteikti....Tai kaip suprasti posaki Daugiau tikejimo ateitimi? Ka tai reiskia ? Net jeigu Kaledos ir galetu kazka suteikti,ir tai butu tikejimas .......tai kuo tiketi? Ateitimi????????
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS