Tautos šviesuolių atminimui - akibrokštas | KaunoDiena.lt

TAUTOS ŠVIESUOLIŲ ATMINIMUI - AKIBROKŠTAS

  • 7

Portalą kaunodiena.lt pasiekė susirūpinusios skaitytojos laiškas bei nuotraukos. Jose užfiksuoti akivaizdūs aplaidumo faktai. Nuotraukose matyti, kaip buvo pasielgta su poeto Bernardo Brazdžionio ir kitų tautos šviesuolių atminimą įamžinančia skulptūra.

"Liūdna matyti išniekintą paminklą tautos šviesuoliams, daugiau kaip metus šitaip gulintį Kauno skulptūros dirbtuvių teritorijoje A.Mackevičiaus gatvėje. Paskendęs tarp alaus skardinių, jis "tarnauja" kaip suolelis mėgstantiems išgerti.

Jei paminklas "atitarnavęs"- nejaugi negalima jo laikyti saugesnėje vietoje ar pagarbiai sunaikinti?", - situaciją aiškina skaitytoja.

GALERIJA

  • Tautos šviesuolių atminimui - akibrokštas
  • Tautos šviesuolių atminimui - akibrokštas
Skaitytojos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Senel4

O dar kur numesta - "skulptūros dirbtuvių teritorijoje Mackevičiaus g.".Kaip rusai sako-"dalše nekuda".Ko norėti iš ko nors, jei patys skulptoriai tokie.Geria, šiukšlina, vemia ant visko ir kaip su jų darbais patys elgiasi, taip ir turi.

argi

neaišku? kas Kaune atsakingas už paveldą? Aiškinsis, kad visur ir visko jie neapžiūrėsią, tačiau tie "gudročiai" apskritai nieko neveikia, gal gali įrodyti savo "didžiulio" darbo vaisius? Jei nors vienas valdininkas už tokį apsileidimą būtų nubaustas, gal didesnis dėmesys būtų atkreiptas į tautos atminimą?

Skulptura

Gal čia supuvusi Ąžuolyne kur nors. Tai ką jiems daryt su ja
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS