„Atlantas“ viešnagę Lenkijoje pradėjo pralaimėjimu | KaunoDiena.lt

„ATLANTAS“ VIEŠNAGĘ LENKIJOJE PRADĖJO PRALAIMĖJIMU

  • 1

Lenkijoje viešintys Klaipėdos „Atlantos“ futbolininkai pirmose kontrolinėse šeštadienį 0:3 nusileido Balstogės „Jagiellonia“ ekipai.

Kaip ir buvo galima tikėtis, dvikovą aktyviau pradėjo aikštės šeimininkai, tačiau drausmingai gynyboje žaidę klaipėdiečiai neleido varžovams ilgai pasiekti įvarčio.

Visgi 41-ąją minutę „Jagiellonia“ galiausiai pralaužė atlantiečių gynybą. Po perdavimo iš krašto kamuolį galva į Stefano Kunchevo ginamus vartus pasiuntė O.Mudrinksi.

Antrąjį kėlinį klaipėdiečiai pradėjo į aikštę mesdami penkis naujus futbolininkus. Aikštės šeimininkai ir toliau aktyviai ieškojo progų pasižymėti, tačiau klaipėdiečiai gynyboje neklydo.

65-ąją dvikovos minutę geltoną kortelę prieš save išvydo Andrius Bartkus. „Jagiellonia“ futbolininkams po keliolikos minučių pavyko padvigubinti savo pranašumą. 77-ąją dvikovos minutę įvesdamas kamuolį į žaidimą suklydo Stefano Kunchevas, o varžovai gauta dovanėle pasinaudojo idealiai - gavęs perdavimą iš kelių metrų kamuolį į tuščius vartus pasiuntė J.Imazas.

Tas pats J.Imazas 88-ąją minutę įtvirtino savo komandos pergale. Greitoje atakoje „Jagiellonia“ futbolininkai smūgiavo į virpstą, tačiau kamuolys atšoko po J.Imazo kojomis ir jam beliko pasiųsti jį į vartų tinklą.

Kitas rungtynes Lenkijoje „Atlanto“ futbolininkai žais pirmadienį, liepos 15 dieną, Zabžės mieste su vietos „Gornik“ futbolininkais.

„Atlanto“ sudėtis dvikovoje prieš „Jagielonia“: S.Kunchevas, J.Carrionas (46' G.Gumbaravičius), A.Bartkus (88' T.Špiegis), D.Petkovas, D. Žutičius (46' M.Činikas), A.Idowu (46' N.Juhnevičius), V.Lukša, V.Armanavičius (76' M.Velyvis), T.Vitukynas (46' K.Cruzas, 71' T.Gvazdinskas), J.Kovačičius (64' K.Gusočenka), D.Dobrecovas (46' T.Labukas)

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

tomas

Ar šį kartą lenkai nepasitiko Lietuvos futbolininkų šūkiu stadijone: ,,Cham litewsky, kolenkaisia pshed panom polskim!"?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS