Atsisveikinantys brazilai padėjo „Vyčiui“ startuoti pergale | KaunoDiena.lt

ATSISVEIKINANTYS BRAZILAI PADĖJO „VYČIUI“ STARTUOTI PERGALE

Su gausiu Brazilijos futbolininkų legionu atsisveikinanti Kauno „Vyčio“ ekipa pergalingai pradėjo Baltijos salės futbolo (futsal) lygos pirmenybes. Kauniečiai penktadienį Rygoje 7:4 pranoko vietos „Petrow“ komandą.

Svečius jau 3-ąją min. į priekį išvedė Deividas Reimaris, tačiau latviai jau 5-ąją min. rezultatą išlygino. Vos po poros min. „Vyčio“ legionieriai Batista ir Dos Santosas taikliais smūgiais vėl nusvėrė svarstykles kauniečių naudai – 3:1. Latviai dar bandė varžovus vytis, kai 10-ąją min. pelnė antrąjį savo įvartį, bet D.Reimaris, Batista ir Dos Santosas atsakė pasiekdami po antrąjį savo įvartį, o Medino – pirmąjį.

Tarp aštuonių Baltijos lygos dalyvių dėl stipriausios regiono komandos vardo varžosi ir Lietuvos futsal A lygos vicečempionė Gargždų „Pramogos-SC“ ekipa. Jos sekmadienį Minske laukia  Baltarusijos čempionės „Stolica“ komandos egzaminas.

Minėtiems kolektyvams iššūkį lygoje mes Rusijos MFC „Agio FM“ ekipa, „Cosmos“ ir „Narva“ klubai iš Estijos bei latvių „Rezekne“ klubas.

Pagal turnyro formatą, kiekviena komanda po tris kartus per sezoną sužais namuose ir išvykoje, o visos septintojo turo rungtynės bus žaidžiamos Taline.

Lietuvos salės futbolo A lygos „Optibet“ pirmenybės startuos lapkričio 2 d. Paraiškas kautis čempionate yra pateikę visi praėjusio sezono dalyviai: Kauno „Vytis“, Gargždų „Pramogos-SC“, Jonavos „Vikingai“, Vilniaus „Turbotransfers“, „Akmenė“, Mažeikių VIP, Vilniaus VDA, Panevėžio „Sportidus“, Vilniaus „Bekentas“. Prie senbuvių prisidės Šiaulių futbolo akademijos „Šiauliai“ komanda. Čempionatas vyks dviem ratais, o stipriausios aštuonios turnyro komandos pateks į ketvirtfinalį, kuriame bus kovojame serijoje iki dviejų pergalių. Analogiška situacija bus ir pusfinalyje bei finaluose.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS