Burtai lietuviams lėmė skirtingo lygio priešininkus | KaunoDiena.lt

BURTAI LIETUVIAMS LĖMĖ SKIRTINGO LYGIO PRIEŠININKUS

Pirmadienį visi trys Lietuvos futbolo klubai, dalyvausiantys pirmajame Europos lygos atrankos etape, sužinojo savo priešininkus. Tiesa, oponentai lietuviams teko gan skirtingo lygio.

Trečiąją vietą A lygoje užimantis „Kauno Žalgiris“, Europos turnyruose dalyvausaintis tik antrąjį sezoną istorijoje, pateko tarp neskirstytų komandų. Kauniečiams teks keliauti į Norvegiją, kur lauks rungtynės su Budės „Glimt“.

„Iš galimų varžovų ištraukėme vienus stipresnių, bet nuo to mūsų tikslai nesikeičia. Laukiame rungtynių ir jau matėme, ką jie gali padaryti atakoje, kaip gali mušti ir praleisti įvarčius. Ši komanda atrodo stipri kontratakose ir baudos aikštelėje, bet tuo pačiu turi ir silpnų vietų, kuriomis bandysime pasinaudoti“, – sakė kauniečių treneris R.Garastas.

Šiuo metu Norvegijos čempionate „Glimt“ ekipa žengia pirmoje vietoje, po 13 turų keturiais taškais lenkdama „Molde“ klubą.

Tarp skirstytų komandų pirmajame etape buvo Vilniaus komandos „Žalgiris“ ir „Riteriai“.

Įdomu tai, kad abi sostinės ekipos pateko į antrąją burtų grupę, tad turėjo tuos pačius potencialius varžovus.

Ištraukus burtus paaiškėjo, kad „Žalgiris“ namuose susitiks su Paidės „Linnameeskond“ iš Estijos.

Būsimi vilniečių varžovai Estijos čempionate užima trečiąją vietą ir, sužaidus 16 turų, 13 taškų atsilieka nuo Talino „Flora“ komandos.

„Riteriai“ europinę kelionę taip pat pradės namuose rungtynėmis su „Derry City“ klubu.

Airijos lygos sezoną „Derry City“ pradėjo sunkiai – per 7 rungtynes sukrapštė 7 taškus ir Airijos lygoje užima vos 7-ąją vietą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Užpelkis

Sunkiausias varžovas kliuvo Kauno Žalgiriui. Gaila, kad dar ir išvykoje. Palinkėsim sėkmės.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS