C. Ronaldo pelnė patį gražiausią įvartį žaisdamas Saudo Arabijos lygoje | KaunoDiena.lt

C. RONALDO PELNĖ PATĮ GRAŽIAUSIĄ ĮVARTĮ ŽAISDAMAS SAUDO ARABIJOS LYGOJE

  • 1

Jaus tris mėnesius Cristiano Ronaldo yra ryškiausias žmogus visame Saudo Arabijos sporte. Prie turtingojo „Al-Nassr“ klubo sausį prisijungęs portugalas jau gerokai spėjo apšilti kojas naujame klube. Ronaldo yra komandos kapitonas ir jau dabar – vienas rezultatyviausių žaidėjų visoje lygoje, praneša LNK.

38-erių futbolo ikona paskutinėse varžybose pelnė įspūdingą įvartį iš beveik 35 m. Ronaldo taip pasižymi jau devintą kartą per vienuolika čia iš viso žaistų rungtynių. Komanda iškovojo pergalę ir liko antroje Saudo Arabijos lygos vietoje.

Anglijos „Premier“ lygoje dar vieną tvirtą žingsnį link čempionų titulo dėjo Londono „Arsenal“ – 4:1 sutriuškino Londono „Crystal Palace“. Likus dešimčiai rungtynių iki sezono finišo, „Arsenal“ vis dar užtikrintai pirmas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Iš duobės toliau neišlipa kita Londono komanda – turtingasis „Chelsea“. Aibę naujų žaidėjų prisipirkę mėlynieji vėl barsto taškus. Šį kartą namuose 2:2 neįveikė lygos autsaiderių Liverpulio „Everton“ futbolininkų.

„Esame labai nusivylę. Taip apmaudžiai praradome dar du taškus žaisdami namuose. Tikrai norėjome laimėti. Manau, visi matėte, kad komanda stengėsi ir kovojo. Pabaigoje nesigynėme kokybiškai ir tai kainavo labai brangiai“, – per spaudos konferenciją sakė Londono „Chelsea“ vyr. treneris Grahamas Potteris.

„Chelsea“ yra viena brangiausių Anglijos komandų, bet ji vis dar išlieka tik dešimtoje vietoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

geda

Perpssudinami tv reportažai,,nera autoriniu straipsnių????

SUSIJUSIOS NAUJIENOS