A lygos futbolininkai vilniečius baudė galingai | KaunoDiena.lt

A LYGOS FUTBOLININKAI VILNIEČIUS BAUDĖ GALINGAI

"Dėl tokio finišo ir klausiu: ar tikrai vertėjo tiek kankintis", - taikliai klausė Vilniaus BFA ekipos vairininkas Haroldas Šidlauskas. Jo auklėtiniai LFF "Hegelmann" taurės aštuntfinalyje net 0:6 namuose nusileido Kauno rajono „Hegelmann“ ekipai.

Nors Baltijos futbolo akademijos ekipa rungtyniauja laipteliu žemiau nei "Hegelmann" kolektyvas, vilniečiai nesugebėjo bent trumpam užmegzti lygiavertės kovos.

Kauniečiai pirmąjį įvartį pasiekė jau 8-ąją susitikimo minutę –  pasižymėjo nigerietis Thompsonas Gavi. 16-ąją minutę smūgiu galva varžovus nuginklavo kitas legionierius iš Nigerijos Samuelis Odeoyibo, o dar po 5 minučių beveik identišku smūgiu galva savo įvartį pelnė brazilas Alexas de Souza. Pirmasis kėlinys baigėsi Luko Čerkausko tiksliu smūgiu ir šio žaidėjo pirmuoju įvarčiu atstovaujant „Hegelmann“ klubui.

Įpusėjus antrajam kėliniui kauniečiai jau buvo neišnaudoję kelių gerų progų padidinti persvarą, tačiau netrukus jie pasižymėjo vėl. 70-ąją minutę į vilniečių baudos aikštelę įsiveržęs M. Sato buvo neleistinai sustabdytas, o baudinį stojęs mušti Ignas Kružikas buvo nepriekaištingas.

Dvikovą užbaigė kito FC „Hegelmann“ puolėjo, pakviesto į Lietuvos nacionalinę rinktinę, Augustino Klimavičiaus tikslus smūgis galva po L. Čerkausko idealaus perdavimo.

"Pradžioje patiko mūsų komandos nusiteikimas, bet jis greitai išblėso. Ypač tragiškai žaidėme baudos aikštelėje po kampinių ir kitų standartinių padėčių. tai mus tiesiog žudė", - aiškino BFA vairininkas H.Šidlauskas.

"Rungtynės, nepaisant didelio skirtumo, buvo naudingos. Vaikinams reikėjo įveikti žemai išsidėsčiusią gynybos liniją ir jie tą sėkmingai darė. Buvo gera repeticiją, kurioje mano auklėtiniai netaupė jėgų", - sakė "Hegelmann" vairininkas Andrius Skerla.

 

GALERIJA

  • A lygos futbolininkai vilniečius baudė galingai
  • A lygos futbolininkai vilniečius baudė galingai
  • A lygos futbolininkai vilniečius baudė galingai
S. Čirbos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS