Kauno ekipa sustabdė panevėžiečių žygį | KaunoDiena.lt

KAUNO EKIPA SUSTABDĖ PANEVĖŽIEČIŲ ŽYGĮ

„Tai buvo sunkiausios minutės mano trenerio karjeroje“, - prisipažino Andrius Skerla. Jo vadovaujama Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ ekipa „Optibet A lygoje“ pasidalino po tašką (2:2) su "Panevėžio" futbolininkais, čempionatą pradėjusiais keturiomis pergalėmis iš eilės.

„Pirmas 10 min. buvo chaosas, nes dėl mūsų gynėjo traumos prieš pat rungtynes teko atlikti sudėties pakeitimus. Pirmas įvartis buvo visiškai netikęs, greitai praleidome ir antrą, o kas nutiko po to, negaliu net apsakyti žodžiais. Taip greitai išlyginti… Net laimėti", - atsiduso A.Skerla.

Mačas Panevėžyje prasidėjo itin atviru žaidimo, o tai nešė vieną įvartį po kito – jau trečią minutę šeimininkus į priekį išvedė puikų žaidimą prie varžovų vartų šiemet demonstruojantis ir trečią savo įvartį pelnęs Justinas Januševskis.

Dar po kelių minučių Joao Martinso auklėtiniai turėjo dar vieną progą džiaugtis, mat Elivelto smūgiu iš arti jų persvarą padvigubino – 2:0.

Visgi svečių komanda rankų nenuleido ir iškart ėmėsi veiksmų atakoje ir tai davė vaisių – Nauris Petkevičius sulaukė gero komandos draugo perdavimo ir pelnė pirmą savo įvartį rungtyniaujant aukščiausioje Lietuvoje lygoje.

Netrukus rezultatas tapo lygus, o tuo pasirūpino „Hegelmann Litauen“ brazilas Ricardinho. Tiesa, jis tapo tik atakos užbaigėju, mat visa ataka buvo itin graži – Andriaus Skerlos ekipa kantriai perdavinėjo kamuolį, kol po gražios kelių perdavimų kombinacijos sugebėjo išvesti brazilą į smūgiui tinkamą poziciją, o pastarasis svarbiausiu metu nesuklydo.

Lygiosios aukštyn nepakėlė nė vienos komandos – panevėžiečiai su 13 taškų po 5 mačų ir toliau išlieka treti, tuo tarpu „Hegelmann Litauen“ klubas su 7 taškais po 6 rungtynių užima šeštą vietą.

„Tikėjomės sunkių rungtynių, nes susidūrėme su labai gerai organizuota komanda. Jie nusipelnė išlyginti rezultatą. Nors mums nepavyko laimėti, savo vaikinais esu patenkintas“, - teigė „Panevėžio“ vairininkas Joao Martinsas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS