Ispanijos futbolininkė J. Hermoso pateikė skundą dėl L. Rubialeso bučinio per čempionatą | KaunoDiena.lt

ISPANIJOS FUTBOLININKĖ J. HERMOSO PATEIKĖ SKUNDĄ DĖL L. RUBIALESO BUČINIO PER ČEMPIONATĄ

  • 0

Ispanijos futbolininkė Jenni Hermoso (Dženi Hermoso) pateikė skundą dėl ispanų futbolo federacijos RFEF prezidento Luiso Rubialeso bučinio per pasaulio čempionatą, trečiadienį pranešė šaltinis Ispanijos prokuratūroje.

Antradienį pateiktas skundas yra labai svarbus, kad būtų galima tęsti preliminarų tyrimą, kurį Ispanijos aukščiausiojo baudžiamojo teismo prokurorai pradėjo dėl įtariamo seksualinės prievartos nusikaltimo.

Rugpjūčio 20 dieną Ispanijai laimėjus pasaulio moterų futbolo čempionato finalą Sidnėjuje L. Rubialesas be sutikimo pabučiavo į lūpas J. Hermoso.

Federacijos vadovas atsiprašė už savo elgesį, bet pakartojo, kad bučinys įvyko esant abipusiam sutikimui. J. Hermoso teigia, kad taip nebuvo ir kad ji jautėsi kaip užpuolimo auka.

Ji prisidėjo prie masinio žaidėjų moterų streiko, pareiškusi, kad nesutiko su tuo bučiniu, dėl kurio Tarptautinė futbolo federacija FIFA jau yra 90-čiai dienų suspendavusi L. Rubialesą.

46 metų L. Rubialesas atsisakė atsistatydinti ir tuo išprovokavo daugelio pasipiktinimą.

Penktadienį Ispanijos sporto teismas sutiko pradėti tyrimą dėl L. Rubialeso, o šis tvirtino, kad ginsis ir įrodys savo tiesą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS