Ispanijos teismas nurodė suimti D. Alvesą dėl įtarimų seksualiniu priekabiavimu | KaunoDiena.lt

ISPANIJOS TEISMAS NURODĖ SUIMTI D. ALVESĄ DĖL ĮTARIMŲ SEKSUALINIU PRIEKABIAVIMU

Ispanijos teismas penktadienį nurodė Brazilijos gynėją Danį Alvesą laikyti suimtą be galimybės sumokėti jokio užstato po to, kai jis buvo sulaikytas Barselonoje, kilus įtarimams, kad seksualiai prievartavo moterį.

Barselonos teisėjas šį sprendimą priėmė po to, kai apklausė 39 metų žaidėją dėl „įvykių, kurie, kaip įtariama, įvyko naktiniame klube“, sakoma teismo pranešime.

Su byla susijęs šaltinis teigė, kad teisėjas priėmė šį sprendimą, kurio prašė prokurorai, nes teismas manė, kad esama pavojaus, jog D. Alvesas bandys pabėgti.

D. Alvesas, vienas sėkmingiausių futbolo žaidėjų, buvo sulaikytas penktadienį, kai buvo iškviestas į Barselonos policijos nuovadą, o paskui nuvyko pas teisėją.

Katalonijos policija pranešė, kad sausio 2 dieną gavo skundą iš moters, kuri apkaltino D. Alvesą seksualine prievarta.

Ispanijoje kaltinimas seksualiniu priekabiavimu gali reikšti bet ką – nuo nepageidaujamo seksualinio pobūdžio lietimo iki išžaginimo.

Nors policija atsisakė pateikti daugiau informacijos apie bylą, tyrimui artimas šaltinis naujienų agentūrai AFP sakė, kad D. Alvesas kaltinamas išžaginimu.

Šaltinis pridūrė, kad penktadienį moteris pakartojo savo kaltinimus teisėjui.

Kaip praneša Ispanijos žiniasklaida, įtariama, kad seksualinė prievarta vyko populiariame Barselonos naktiniame klube naktį iš gruodžio 30 į 31 dieną.

Dienraštis ABC rašė, kad D. Alvesas įtariamas įkišęs rankas į moters apatines kelnaites be jos sutikimo, kai ji šoko su draugais, o paskui nusekė paskui ją į tualetą.

Teigiama, kad ji apie tai informavo klubo apsaugos darbuotojus, kurie panaudojo Barselonos miesto tarybos protokolą dėl užpuolimų ir seksualinio priekabiavimo.

„Nieko blogo nenutiko“

Anksčiau šį mėnesį Barselonos teismas pranešė, kad pradėjo tyrimą „dėl įtariamo seksualinės prievartos nusikaltimo pagal moters pateiktą skundą prieš futbolininką“.

D. Alvesas patvirtino, kad tuo metu buvo naktiniame klube, tačiau neigė bet kokį nusižengimą ir anksčiau šį mėnesį privačiai Ispanijos televizijos stočiai „Antena 3“ sakė, kad „niekada anksčiau nėra matęs“ šios moters.

„Buvau ten, toje vietoje, su daugiau žmonių, kurie linksminosi. Visi žino, kad mėgstu šokti. Gerai leisti laiką, nesikėsinant į kitų erdvę“, – pridūrė buvęs „Barcelona“, „Juventus“ ir „Paris Saint-Germain“ žaidėjas.

Jo žmona, ispanų modelis Joana Sanz (Joana Sans), sausio 9 dieną interviu televizijai „Antena 3“ sakė, kad gruodžio 30 dieną jos vyras išėjo „pavakarieniauti su draugais, šiek tiek atsijungti“.

„Jis išėjo šokti ir bandyti mėgautis muzika taip, kaip jam patinka. Nieko blogo neįvyko... Žinau, koks jis pagarbus“, – pridūrė ji.

D. Alvesas, kuris dabar žaidžia Meksikos komandoje „Pumas UNAM“, buvo atvykęs į Barseloną atostogauti po to, kai su Brazilijos komanda dalyvavo pasaulio čempionate Katare.

Jis buvo vyriausias žaidėjas, atstovavęs Brazilijai pasaulio vyrų futbolo čempionate.

Per savo itin sėkmingą karjerą D. Alvesas Barselonos komandoje pasižymėjo 408 kartus, iš jų 391 kartą – 2008–2016 metų laikotarpiu.

Per šį laikotarpį jis laimėjo šešis „La Liga“ titulus, tris Čempionų lygos ir keturis „Copa del Rey“ trofėjus.

D. Alvesas 2017 metų liepą, palikęs „Juventus“, prisijungė prie PSG ir dvejus metus praleido Katarui priklausančioje Prancūzijos milžinų lygoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

jo bl tikras vyras

pas tave nera ne ka kratyti, turbut 2gramai kaip pas kraba. Lgbtsniku propogandos auka, tpfu bl...

Galimai

Ta motera saibu nureketuot nori

Jo,bl..tikras vyras,

"parodęs ďėmesį"-prievartavęs moterį.Išsikratyk mėšlą iš kibiro esančio ant pečių..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS