Jauniesiems žalgiriečiams – buvusio rinktinės puolėjo pamoka | KaunoDiena.lt

JAUNIESIEMS ŽALGIRIEČIAMS – BUVUSIO RINKTINĖS PUOLĖJO PAMOKA

Buvęs Lietuvos rinktinės puolėjas Ričardas Beniušis įmušė tris įvarčius, padėdamas pergalingai startuoti Kazlų Rūdos „Šilo“ ekipai Lietuvos antrosios lygos pirmenybėse. „Šilo“ futbolininkai 8:1 įveikė gerokai jaunesnius „Kauno Žalgiris C“ ekipos žaidėjus.

Nors šeimininkų gretose į aikštę žengė ne tik R.Beniušis, bet ir dar keletas buvusių A lygos futbolininkų, jaunieji kauniečiai sugebėjo varžovus nustebinti. Jau 5-ąją mačo min. rezultatyviu smūgiu pasižymėjo Titas Daškus. Pyktelėję šeimininkai atsitiesė vos po trijų min. Išlyginamąjį įvartį pasiekė R.Beniušis. Tas pats aukštaūgis puolėjas 31-ąją min. ir persvėrė svarstykles „Šilo“ naudai. Vėliau įvarčius mušė tik šeimininkai: po sykį pasižymėjo Artiomas Spelmanas, Džiugas Omilevičius, Audrius Račkus, o jų pastangas vainikavo dar vienas R.Beniušio ir du Ramūno Mačežinsko įvarčiai.

Kur kas atkakliau pirmajame ture klostėsi vienos lygos senbuvių Kybartų „Sveikatos“ ir Marijampolės „Sūduva B“ ekipų akistata. Nors svečiai iš Marijampolės po greitų Renato Banevičiaus ir Igno Raštučio įvarčių pirmavo 2:0, šeimininkai įstengė sugrįžti į kovą. Iš pradžių pasižymėjo Rokas Gudelis, o prieš pertrauką - ir Justas Vaišnys (2:2). Maža to, „Sūduva B“ neteko dėl antros geltonosios kortelės pašalinto žaidėjo.

Nors atrodė, kad „Sveikata“ galutinai perėmė iniciatyvą, marijampoliečiai iškart po pertraukos surezgė rezultatyvią ataką, kurią užbaigė Tomas Raštutis, ir išsivežė vertingą pergalę.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS