Kas galėjo tikėtis: Saudo Arabija sensacingai įveikė Argentiną | KaunoDiena.lt

KAS GALĖJO TIKĖTIS: SAUDO ARABIJA SENSACINGAI ĮVEIKĖ ARGENTINĄ

Lionelis Messi su Argentinos rinktine niekaip neįveikia pasaulio čempionatų prakeiksmo. Geriausiu istorijoje planetos futbolininku tituluojamas Paryžiaus SG klubo puolėjas nesėkmingai startavo pasaulio čempionate Katare. Argentiniečiai trečiąją turnyro dieną pateikė kol kas didžiausią sensaciją, 1:2 nusileisdami Saudo Arabijos futbolininkams.

"Galėjome lengvai laimėti 5:0, bet jie vos du tris kartus priartėjo prie mūsų vartų ir sugebėjo įmušti du įvarčius", - galvą iš nuostabos kraipė vienas Argentinos ekipos lyderių Angelis Di Maria.

Ir jis, ir kiti argentiniečiai rungtynių pradžioje net neįsivaizdavo kaip jos pakryps antrajame kėlinyje. Argentiniečiaimačą pradėjo sėkmingai ir 10-ąją min. pirmavo 1:0. Įvartį iš 11 m baudinio įmušė Argentinos rinktinės žvaigždė Lionelis Messi.

Iki pertraukos argentiniečiai, laikomi vienais didžiausių turnyro favoritų, turėjo aiškų pranašumą, tačiau daugiau įvarčių neįmušė, išskyrus iš nuošalės. Saudo Arabija pavojingų progų nesukūrė.

Tačiau antrojo kėlinio pradžioje rezultatas netikėtai tapo 1:1.  Rezultatą išlygino  Salehas Al-Shehri. 53 min. Saudo Arabija persvėrė rezultatą savo naudai. Pasižymėjo puikiai sužaidęs Salemas Al-Dawsari.

Nepaisant argentiniečių pastangų, jiems taip ir nepavyko išlyginti rezultato. Pergalę 2:1 šventė Saudo Arabijos futbolininkai.

"Dabar mūsų laukia akistata su Meksika. Tikėkimės ten mes pelnysime tris taškus ir išlaikysime šansus žengti į kitą etapą", - vylėsi A. Di Maria.

 

GALERIJA

  • Kas galėjo tikėtis: Saudo Arabija sensacingai įveikė Argentiną
  • Kas galėjo tikėtis: Saudo Arabija sensacingai įveikė Argentiną
SIPA nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Atas

Saunuoliai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS