„Kauno Žalgirio“ futsal ekipoje lieka dar trys Lietuvos rinktinės nariai | KaunoDiena.lt

„KAUNO ŽALGIRIO“ FUTSAL EKIPOJE LIEKA DAR TRYS LIETUVOS RINKTINĖS NARIAI

  • 0

Lietuvos salės futbolo čempionas „Kauno Žalgiris“ pratęsė sutartis su dar trimis ilgamečiais ekipos žaidėjais.

Kauno komandoje ir toliau žais Lietuvos salės futbolo rinktinės futbolininkai Deividas Reimaris, Tomas Bučma ir Albertas Voskunovičius.

„Kauno Žalgirio“ komandoje D.Reimaris rungtyniaus jau 5-tą sezoną ir kaip teigia pats žaidėjas – tai ekipa, kurioje jis užaugo ir subrendo kaip žaidėjas: „Teko atsisakyti kelių pasiūlymų iš užsienio komandų, kad dar patobulėti, įgauti daugiau pasitikėjimo savimi. Mūsų komanda yra tapusi kaip šeima, kurioje kartu praleidžiame daugiau laiko nei su savąja ir tobulėjame kartu“.

Prie ekipos prisijungiant naujokams, futbolininkas pasakojo, kad visada yra smagu sutikti naujus žaidėjus komandoje ir kartu tobulėti.

„Kiekvienas naujas žaidėjas visada atneša naujų pamokų. Iš jų stengiesi pasisemti naujos sportinės patirties ir mokytis. Visada yra smagu pažinti naujokus ir su jais tobulėti, kartu pasiekti komandoje išsikeltus tikslus“, – kalbėjo D.Reimaris.

Šį sezoną komandos gretose lieka ir ilgametis žalgirietis T.Bučma. Futbolininko karjerą pradėjęs lauko futbolo klubuose, dabar žaidėjas eilę metų rungtyniauja „Kauno Žalgirio“ futsal ekipos ir Lietuvos rinktinės gretose. Žaidėjas pasakojo, kad kiekvieno sezono metu visada siekia būti kuo geresnės fizinės formos ir tobulėti kartu su komanda.

„Visada smagu likti čempionų komandoje, kurios tikslai visada aukščiausi ir kuri žaidžia Europos turnyruose. Man pačiam labai daug reiškia, kad klubas ir toliau nori mane matyti savo gretose, todėl stengsiuosi kuo daugiau padėti savo komandai“, – pasakojo T.Bučma.

Komandoje jau 7-ąjį sezoną iš eilės savo kelionę tęs ir A.Voskunovičius.

„Šioje komandoje užaugau kaip salės futbolininkas, o klubo noras toliau matyti mane savo gretose ir pasitikėjimas manimi suteikia daugiau motyvacijos likti šioje ekipoje“, – sakė A. Voskunovičius.

Kaip teigia pats futbolininkas, komandoje pasilikti paskatino ir puikūs ekipos rezultatai bei profesionalus komandos požiūris į salės futbolą. „Kauno Žalgirio“ klubas išpildė ir vieną iš A. Voskunovičiaus svajonių – tapti profesionaliu futbolininku.

Komandoje liekantys futbolininkai pritarė vienas kitam, kad šį sezoną pagrindiniai komandos tikslai išlieka tie patys – apginti iškovotus titulus Lietuvoje ir pasiekti geresnių rezultatų UEFA Futsal Čempionų lygoje.

„Pats asmeniškai šiame sezone noriu atiduoti viską ir parodyti save iš geriausios pusės. Treneris manimi pasitiki, o tai didelė motyvacija. Norisi padėti komandai siekti pergalių, o atstovauti „Kauno Žalgirio“ futsal klubui yra didžiulė garbė“, – mintimis apie asmeninius sezono tikslus dalinosi A. Voskunovičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS