„Kauno Žalgirio“ futsal komanda išsaugojo ilgamečius ekipos žaidėjus | KaunoDiena.lt

„KAUNO ŽALGIRIO“ FUTSAL KOMANDA IŠSAUGOJO ILGAMEČIUS EKIPOS ŽAIDĖJUS

  • 0

UEFA Futsal Čempionų lygai ir naujam sezonui besiruošianti „Kauno Žalgirio“ salės futbolo ekipa patęsė sutartį su dviem praėjusio sezono žaidėjais.

Žaliai baltus marškinėlius komandos gretose šiemet ir vėl vilkės ilgametis „Kauno Žalgirio“ ir Lietuvos salės futbolo rinktinės kapitonas Justinas Zagurskas. Futbolininkas komandoje rungtyniauja nuo 2017-ųjų ir „Kauno Žalgiris“, kaip teigia pats žaidėjas, yra tapęs jo klubu.

Komandos kapitonas pasakojo, kad artėjančiame sezone sieks savo žaidimu padėti komandai ir pasiekti kuo geriausių rezultatų. „Komandos tikslas yra vienas – eiti į aikštelę ir laimėti visas rungtynes. Žinoma, norime vėl laimėti Lietuvos čempionų titulą, o Europoje pasiekti Elitinį etapą. Todėl stengsimės, žiūrėsime ir svajosime tyliai“, – apie artėjančio sezono tikslus kalbėjo J.Zagurskas. 

„Kauno Žalgirio“ futsal ekipoje toliau žais ir dar vienas Lietuvos salės futbolo rinktinės narys – Lukas Sendžikas. Nuo 2019-ųjų žalgiriečių ekipoje rungtyniaujantis futbolininkas antrino komandos kapitonui, kad šio sezono metu komanda sieks kuo stipriau pasirodyti Čempionų lygoje ir apginti ekipos titulus Lietuvoje.

„Tęsti kelionę savo gimtojo miesto komandoje reiškia didelį atsakomybės jausmą bei įpareigoja nenuvilti Kauno gyventojų, šeimos, klubo vadovų ir kolektyvo. Taip pat tai ypatingai geras jausmas, nes viskas yra taip artima ir pažįstama, o ir treniruočių salė yra tapusi antrais namais“, – kalbėjo L.Sendžikas.

Ne vienerius metus ekipai savo jėgas atiduodantis L.Sendžikas pasakojo, kad būdamas ilgamečiu komandos žaidėju, visuomet stengiasi patarti jauniesiems komandos draugams, nuraminti žaidėjų emocijas įtemptose situacijose ir palaikyti gerą nuotaiką rūbinėje.

Be šių dviejų komandos žaidėjų, „Kauno Žalgirio“ salės futbolo ekipos gretose šį sezoną lieka ir jaunieji futbolininkai. Žalgiriečių komandoje toliau rungtyniaus Gustas Zenkovas ir Titas Pivovaras. Komandos gretas papildys ir praeitą sezoną kitoms ekipoms skolinti žaidėjai: iš Vilkaviškio „Bruklino“ komandos į „Kauno Žalgirio“ ekipą sugrįžta Nojus Žitkauskas, o iš Vilniaus „Turbotransfers“ ekipos – Matas Siaurusevičius.

Komandos kapitonas kalbėjo, kad „Kauno Žalgirio“ futsal ekipa kiekvienais metais deda didelį žingsnį į priekį: prie gerų komandos rezultatų prisideda treneris ir jam padedantis personalas.

„Prie klubo augimo, manau, prisideda ir žaidėjai iš Lietuvos. Nėra lengva atsiduoti profesionaliai salės futbolui, kai esi po kasdienio darbo, ar kuomet kiekvieną dieną turi atvykti iš kito miesto. Tačiau kiekvienoje treniruotėje, ar rungtynėse žaidėjų profesionalumo lygis būna labai aukštas, kas taip pat leidžia tobulėti pačiai komandai“, – mintimis dalinosi kapitonas J.Zagurskas.

Pasiruošimą sezonui kauniečiai pradės jau rugpjūčio mėnesį, o apie artimiausius komandos planus daugiau informacijos bus pateikta jau netrukus.

 

GALERIJA

  • „Kauno Žalgirio“ futsal komanda išsaugojo ilgamečius ekipos žaidėjus
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS