Įvartis gražuolis išgelbėjo nuo gėdos Lenkijoje | KaunoDiena.lt

ĮVARTIS GRAŽUOLIS IŠGELBĖJO NUO GĖDOS LENKIJOJE

Netikėtai pasikeitusi sudėtis dėl sunegalavusio Grato Sirgėto, sujaukė Mariaus Stankevičiaus planus Lenkijoje. Paskutiniu momentu netekęs vieno pagrindinių savo saugų treneris buvo priverstas atlikti sudėties korekcijas. Tiek šie aspektai, tiek meistriškumo skirtumas lėmė nesėkmingą „Kauno Žalgirio“ ekipos startą UEFA Europos Konferencijų lygos atrankoje.

Pirmosiose antrojo atrankos etapo rungtynėse Mariaus Stankevičiaus auklėtiniai išvykoje 1:3 nusileido Poznanės „Lech“. Praėjusio sezono šio turnyro atradimu tapęs Lenkijos klubas tik neseniai pradėjo sezoną, o "Kauno Žalgiris" jau pasiekė sezono piką, tad prieš mačą kauniečiai tikėjosi pasinaudoti savo geresne varžybine forma. Tačiau realybė susiklostė visiškai kitaip.

Pirmasis rungtynių įvartis į Deivido Mikelionio vartus krito jau 11-ąją susitikimo minutę, kai smūgiu galva pasižymėjo už žalgiriečių nugarų pabėgęs Dino Hotičius – 0:1.

Poznanės „Lech“ ekipa turėjo dar keletą progų, tačiau kontratakoje to paties D.Hotičiaus smūgiuotas kamuolys praskriejo visai šalia virpsto, o ne pačius sudėtingiausius varžovų smūgius atrėmė jau minėtas D.Mikelionis.

Savo ruožtu žalgiriečiai taip pat surengė keletą kontratakų, tačiau nei viena iš jų pirmame kėlinyje nesibaigė smūgiais į varžovų vartų plotą.

Ypač nesėkmingai „Kauno Žalgiriui“ susiklostė pirmojo kėlinio pabaiga. 41-ąją minutę prie kamuolio baudos aikštelėje pirmiau suspėjo ir kamuolį į vartus pasiuntė Antonio Miličius, o baigiantis kėlinio laikui smūgiu iš už baudos aikštelės ribų įvartį pelnė Radoslawas Murawskis – 0:3.

Sužaidus kiek daugiau nei 10 minučių antrame kėlinyje savo atsakymą rado ir „Kauno Žalgirio“ futbolininkas. Su kamuoliu gerai susitvarkė, varžovą įveikė ir smūgiu iš maždaug 25 metrų kamuolį į vartus pasiuntė Antonas Fase – 1:3.

Per likusį laiką aikštėje pasižymėti nepavyko nei vienai komandai, nors pusprogių ir savų bandymų turėjo tiek šeimininkai, tiek svečiai.

Atsakomosios rungtynės su Poznanės „Lech“ Kauno Dariaus ir Girėno stadione vyks jau rugpjūčio 3 dieną, 19 valandą.

GALERIJA

  • Įvartis gražuolis išgelbėjo nuo gėdos Lenkijoje
  • Įvartis gražuolis išgelbėjo nuo gėdos Lenkijoje
zalgiris.lt nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Tiuningas

Prie Garasto tikrai žaidė geriau

kaunietis

Grazinkit Garastą .

Latoža

Lopai. Kito epiteto nerandu. Pernai, užpernai po 0:10 pralaimėdavo eilinėms komandoms. "Žalgiris" - komanda be jokio braižo ir be jokios dvasios.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS