LFF salės futbolo taurės laimėtojas – Kauno „Vytis“ | KaunoDiena.lt

LFF SALĖS FUTBOLO TAURĖS LAIMĖTOJAS – KAUNO „VYTIS“

  • 0

Pirmąją pavasario dieną paaiškėjo Lietuvos futbolo federacijos (LFF) salės futbolo taurės nugalėtojai. Taurę, kaip ir praėjusiais metais, vėl iškovojo Kauno „Vyčio“ futbolininkai, kurie Prienų arenoje rezultatu 4:2 (1:1) įveikė Gargždų „Pramogos-SC“ komandą.

Kaip ir buvo galima tikėtis, taurę apginti mėginęs „Vytis“ nuo pat susitikimo pradžios mėgino kontroliuoti rungtynes ir pirmąjį įvartį įmušė jau 4-ąją mačo minutę. Po Gargždų komandos klaidos pasižymėti pavyko Lukui Sendžikui, kuris vėliau buvo pripažintas naudingiausiu finalo rungtynių žaidėju.

Po pelnyto įvarčio „Vytis“ sumažino tempą ir leido vis lengviau rungtyniauti gargždiškiams, kurie pradėjo vis dažniau lankytis varžovų aikštės pusėje bei kurti progas. 12-ąją minutę viena iš tų progų baigėsi Neilo Urbos įvarčiu.

Iki pirmojo kėlinio pabaigos abi komandos dar turėjo progų, keitėsi pavojingomis atakomis, tačiau rezultatas prieš pertrauką daugiau nepakito.

Antrosios rungtynių pusės pradžioje „Vytis“ ir toliau ilgiau kontroliavo kamuolį, daugiau smūgiavo į vartus ir sužaidus 7 minutes vėl išsiveržė į priekį. Pirmąjį savo įvartį įmušė „Vyčio“ legionierius Eduardo.

Po praleisto įvarčio prasidėjo „Pramogos-SC“ bėdos. Antrą geltoną kortelę prieš save išvydo ir iš aikštės išvarytas buvo N. Urba. Trise likę gargždiškiai dviejų minučių mažumoje neiškentė ir praleido trečią įvartį, kurio autoriumi tapo Luisas Matsumoto.

Dviejų įvarčių pranašumą turėjęs „Vytis“ klaidos nebekartojo ir rungtynių iniciatyvos varžovams neatidavė. Atvirkščiai - Eduardo 33-ąją mačo minutę dar kartą pasiuntė kamuolį į „Pramogos-SC“ vartus ir įtvirtino Kauno ekipos pergalę.

Rungtynių pabaigoje Gargždų komandos futbolininkai žaidė penkiais aikštės žaidėjais ir 40-ąją minutę tai leido Algimantui Bačanskiui sušvelninti atsilikimą, o rungtynės baigėsi „Vyčio“ pergale rezultatu 4:2.

Geriausiu rungtynių žaidėju buvo pripažintas „Vyčio“ atstovas Lukas Sendžikas.

GALERIJA

  • LFF salės futbolo taurės laimėtojas – Kauno „Vytis“
  • LFF salės futbolo taurės laimėtojas – Kauno „Vytis“
  • LFF salės futbolo taurės laimėtojas – Kauno „Vytis“
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS